Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

0 la 0 cu Voluntari. Și cu Neagoe, Hermannstadt joacă la fel

0 la 0 cu Voluntari. Și cu Neagoe, Hermannstadt joacă la fel

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a încheiat meciul cu FC Voluntari, din ultima etapă a turului de campionat, cu scorul de 0 la 0.

Meciul a reprezentat debutul pe banca echipei Sibiului a antrenorului Eugen Neagoe. Poate și din acest motiv echipa a părut ceva mai energică și cu mai multă inițiativă decât în alte partide. Însă chiar și așa, fotbalul arătat este departe de unul cursiv, ori spectaculos, ci mai degrabă greu de privit pentru un suporter neutru.

De partea cealaltă, FC Voluntari pleacă fericită de la Tg. Mureș, obținând un punct după șapte înfrângeri consecutive.

Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratată de brazilianul Jo, care nu a reușit să trimită mingea în plasă nici din penalty.

După acest meci Hermannstadt rămâne pe locul 12 din 14 în clasamentul Ligii 1.

Echipe:

HERMANNSTADT: Figueiredo - D. Tătar, O. Viera, Luchin, Opruț - R. Pires, Vilhena Taira - P. Petrescu, Caiado, Cordea - Yazalde

REZERVE: Novo, A. Vodă, I. Stoica, S. Bușu, R. Dâlbea, L. Dumitriu, Jo Santos

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Strună, I. Balaur, Fl. Achim, Al. Vlad - I. Gheorghe, Gorobsov, Căpățînă - Mățan Papapzoglou, Ebralidze

REZERVE: Mitrev, Lopez, Kocic, Signorelli, C. Costin, Simonovski, Țîră

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silviu

Acum 4 ani

Liga 2 a.......cu siguranța
Raspunde

gigi

Acum 4 ani

Desfiintati dracu echipa asta penibila. Toaca bani degeaba fara rost si fara rezultate. Sibiul are nevoie de alte lucruri, nu de fotbal de 2 lei care ii bucura doar pe samantarii cu 8 clase.
Raspunde

bill clinton

Acum 4 ani

Dispari bai intelectualule. Fotbalul e cel mai iubit sport la nivel mondial. Du-te la teatru ! Ti se potriveste numele, gandesti ca un Gigi.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Poate ca ai si tu dreptatea ta, dar decat sa vad banii publici aruncati pe tot felul de saltimbanci care se reproduc in Piata Mare, mai bine sa-i multumeasca pe samantarii aia de care zici tu (daca nu ai fost pe stadion, nu ai de unde cunoaste faptul ca de ani de zile este interzis consumul de seminte...)!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus