X
csu sibiu

BC CSU Sibiu dispută primul meci oficial de pe teren propriu, din acest sezon

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, primul meci pe teren propriu al sezonului, în compania celor de la CSA Steaua București. Meciul nu va fi televizat, iar ultimele bilete se pun în vânzare la casieria Sălii Transailvania, la ora 18:00.

După înfrângerea la limită din prima etapă de campionat, BC CSU Sibiu caută victoria în meciul de pe teren propriu, din această seară.  CSA Steaua vine la Sibiu cu un moral bun, după victoria entuziasmantă din prima etapă, împotriva campioanei României.

„Steaua este o echipă mult mai bună decât sezonul trecut. Rezultatele o demonstrează. A câștigat, în ultima etapă, cu Oradea, echipă care ne-a învins pe noi. Deci, va fi un meci extrem de greu. Din fericire, toți băieții sunt apți și dornici să obțină prima victorie din acest sezon. Evident că jucăm la victorie, sperăm să facem un joc cât se poate de bun, dar repet, Steaua s-a întărit și vom vedea ce se va întâmpla pe teren. Cu siguranță va fi un meci cu determinare mare din partea noastră pentru că în sezonul trecut nu cred că s-a întâmplat să pierdem mai mult de două meciuri consecutive, în campionat sau Cupă. Un meci în care avem nevoie de suportul publicului și în care al 6-lea jucător, va fi, probabil, decisiv”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Sibiul va avea un suporter „de lux” astăzi. Una dintre gloriile baschetului sibian, component al CSU în 1995, atunci când echipa câștiga pentru prima dată campionatul, Claudiu Muntean, va fi alături de întreaga suflare galben-albastră, în Sala Transilvania.„După 18 ani revin în Sala Transilvania la un meci oficial, în calitate de spectator. Emoții? Puțin mai mari decât la finala din 1995, mai ales pentru că am auzit că anul acesta totul e……FANTASTIC!”, spune Claudiu Muntean, recent sosit în țară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact