X
barna USR (7)

Dreptul la replică. Opriți campania de ”fake news” împotriva Alianței USR PLUS și a lui Dan Barna

Mesajul transmis de organizația PSD Sibiu prin care acuză că „USR are candidat penal” este un ”fake news”, distribuit pentru a defăima și dezinforma pe bani publici, articolul fiind încadrat în categoria publicitate electorală. Însă, chiar și publicitatea electorală trebuie să dea dovadă de bun simț.

USR a luat notă de încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener președintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene și apreciază răspunsul rapid al DLAF – o instituție din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea primului-ministru Viorica Dăncilă. Contractele au mai fost verificate de organismele intermediare și de autoritățile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, așa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecții financiare.

„Orice verificare și re-verificare a activității mele este binevenită. Am fost și rămân deschis și transparent, ca întotdeauna”, a declarat Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinția României.

Alianța USR PLUS și Dan Barna sunt evident atacați pentru că reprezintă un alt fel de a face politică. Indiferent câte resurse se cheltuie pentru denigrare nu se vor lăsa intimidați în lupta lor pentru o Românie în care cinstea, competența și bunul simț să domine viața publică.

Alianța USR PLUS Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pam pam

  ce sa-ti spun,…daca investigatiile arata ca Barna si altii din USR-PLUS au furat fonduri europene, sunt catalogate ca Fake-News , ca vezi doamne, ei sunt imaculati. Dar cand aceleasi investigatii Rise Projects, dezvaluiau afacerile lui Dragnea, gibonii de la USR- PLUS racneau din toti raunchii ca e advearat si pupau pe toate partile Rise -Projects.
  Imi vine sa vomit cand ii vad pe Barna si ai lui!!!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B.Utoru

  Nu-l apreciez foarte mult pe CTP, mai ales că apare predilect la postul DIGI 24 (fief Soros-ist). Dar așa de bine i-a caracterizat aseară pe Barna și pe-ai lui, încât nu pot să zic decât: Brava, moșule! I-a făcut clone, sectanți, spălați pe creier, cu priviri fixe de roboți, se vede de la o poștă că nu gândesc ci merg ca oile după măgar, și tot așa timp de o oră, de m-a uns la suflet. Fain, fain de tot! Măi sibienii mei frumoși la caracter, treziți-vă odată și nu mai promovați tot felul de lifte vândute străinilor, că ies din mijlocul vostru tot felul de limbrici politici (ca paraziții din corp, în reclamele la produse de detoxifiere)!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Iooo

   Ramai tu cu Trif, ca la astia nu exista “efectul de turma”. La PSD toti “gandesc si actioneaza” in conformitate cu proprile idei. Un partid “cinstit”, “condus democrat” in care cine nu voteaza cum zice “conducerea” este exclus din partid. Acesti oameni ne vand strainilor, fara voia noastra.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact