X
angajari-loc-de-munca-job

Peste o mie de locuri de muncă vacante în Sibiu. Mai multe firme angajează

În Sibiu sunt disponibile  săptămâna aceasta 1.371 de locuri de muncă dintre care 44 pentru persoane cu studii superioare și 1.327 pentru persoane necalificate, anunță Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă. Peste 90 de angajatori caută oameni disponibili pentru acoperirea posturilor vacante.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că sunt disponibile 1.371 de locuri de muncă vacante oferite de 96 de angajatori. Din totalul numărului de locuri de muncă, 44 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum consilier sau economist în economie generală, expert contabil verificator, inginer căi ferate drumuri și poduri, inginer instalații pentru construcții, inginer producție, ofițer operațiuni financiare bancare, proiectant inginer electronist, proiectat inginer mecanic, revizor gestiune, specialist de marketing și multe altele. Iar 1.327 de locuri de muncă sunt pentru persoanele fără studii superioare, precum peste 30 de oferte dedicate lucrătorilor comerciali, peste 40 de posturi sunt libere pentru montator subansamble sau peste 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați la ambalarea produselor solide si semisolide.

 Pamira Sports caută recepționer la baza sportivă pentru schimbul doi. CV-ul se poate trimite direct la adresa de e-mail pamira.sport@yahoo.com.

Continental angajează tehnician în hala de producție, pentru care se cer studii tehnice liceale sau profesionale, atestat în electronică, capacitate de analiză, cunoștințe de bază a limbii engleze, iar experiența de minim un an poate reprezenta un plus.

De asemenea, Continental caută un material planner specialist, pentru care oamenii interesați au nevoie de o licență în administrarea de business sau un domeniu similar, experiență în SAP sau alte domenii, cunoștințe în Microsoft Office, engleză la nivel avansat și experiență în domeniu.

Harting are mai multe posturi vacante în Agnita, precum inginer de producție, tehnician de producție, inginer de calitate, tehnician analist calitate, magaziner, tehnician mentenanță, reglor mașini unelte. Pentru mai multe informații se poate trimite un e-mail pe adresa cariere.automotive@harting.com.

Apă Canal S.A. angajează cititor contoare de apă în municipiul Sibiu, oferind două posturi. Condițiile minime pentru angajare sunt studii medii tehnice, experiența în meserie de minim un an poate constitui un avantaj, sănătate și condiție fizică bună și abilități de comunicare.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ” 44 pentru persoane cu studii superioare și 1.327 pentru persoane necalificate” …. Deci copii … nu mai faceti facultati si masterate pentru ca nu va gasiti de lucru … Doar in Romania se poate intampla asa ceva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact