Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste o mie de locuri de muncă vacante în Sibiu. Mai multe firme angajează

Peste o mie de locuri de muncă vacante în Sibiu. Mai multe firme angajează

În Sibiu sunt disponibile  săptămâna aceasta 1.371 de locuri de muncă dintre care 44 pentru persoane cu studii superioare și 1.327 pentru persoane necalificate, anunță Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă. Peste 90 de angajatori caută oameni disponibili pentru acoperirea posturilor vacante.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că sunt disponibile 1.371 de locuri de muncă vacante oferite de 96 de angajatori. Din totalul numărului de locuri de muncă, 44 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum consilier sau economist în economie generală, expert contabil verificator, inginer căi ferate drumuri și poduri, inginer instalații pentru construcții, inginer producție, ofițer operațiuni financiare bancare, proiectant inginer electronist, proiectat inginer mecanic, revizor gestiune, specialist de marketing și multe altele. Iar 1.327 de locuri de muncă sunt pentru persoanele fără studii superioare, precum peste 30 de oferte dedicate lucrătorilor comerciali, peste 40 de posturi sunt libere pentru montator subansamble sau peste 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați la ambalarea produselor solide si semisolide.

 Pamira Sports caută recepționer la baza sportivă pentru schimbul doi. CV-ul se poate trimite direct la adresa de e-mail [email protected].

Continental angajează tehnician în hala de producție, pentru care se cer studii tehnice liceale sau profesionale, atestat în electronică, capacitate de analiză, cunoștințe de bază a limbii engleze, iar experiența de minim un an poate reprezenta un plus.

De asemenea, Continental caută un material planner specialist, pentru care oamenii interesați au nevoie de o licență în administrarea de business sau un domeniu similar, experiență în SAP sau alte domenii, cunoștințe în Microsoft Office, engleză la nivel avansat și experiență în domeniu.

Harting are mai multe posturi vacante în Agnita, precum inginer de producție, tehnician de producție, inginer de calitate, tehnician analist calitate, magaziner, tehnician mentenanță, reglor mașini unelte. Pentru mai multe informații se poate trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Apă Canal S.A. angajează cititor contoare de apă în municipiul Sibiu, oferind două posturi. Condițiile minime pentru angajare sunt studii medii tehnice, experiența în meserie de minim un an poate constitui un avantaj, sănătate și condiție fizică bună și abilități de comunicare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 4 ani

" 44 pentru persoane cu studii superioare și 1.327 pentru persoane necalificate" .... Deci copii ... nu mai faceti facultati si masterate pentru ca nu va gasiti de lucru ... Doar in Romania se poate intampla asa ceva .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus