Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Un șofer a ieșit cu mașina în decor. A vrut să depășească o coloană de mașini

Un șofer a ieșit cu mașina în decor. A vrut să depășească o coloană de mașini

O mașină în care se aflau patru bărbați a ajuns în afara drumului, între localitățile Cristian și Orlat. Două persoane sunt rănite.

Conducătorul auto, care se deplasa spre Gura Râului, a ieșit cu mașina în afara părții carosabile, din relatările sale, după ce a încercat să depășească o coloană de mașini. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, cu trei autospeciale SMURD și un echipaj de descarcerare, pentru deblocarea unei persoane din autoturism. S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru bărbați care au fost transportați la UPU Sibiu conștienți, arată reprezentanții ISU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un_navetist

Acum 4 ani

Politia ar trebui sa fie prezenta in fiecare zi pe acest drum, deoarece se circula cu viteza foarte mare, rar vezi pe cineva mergand sub 100 km/h. De depasiri ce sa mai vorbesc...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus