Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cât costă carnea de om ”bio”? 2,99 de euro sau 174,99 de euro, la bucată

Cât costă carnea de om ”bio”? 2,99 de euro sau 174,99 de euro, la bucată

Carnea de ”om bio” a apărut într-o vitrină frigorifică a unei piețe de carne, aceasta având preț la kilogram sau la bucată. Totul nu a fost decât o formă de protest a unei organizații care se opune creșterii numărului de abatoare în Renania de Nord-Westfalia. „Omul bio” expus era fără piele, învelit într-o folie din plastic și, potrivit etichetei, era destinat consumului, prețul fiind de 2,99 de euro/ kilogram, toată „bucata” costând 174,99 de euro. În vitrină era, de fapt, un manechin care fusese expus de o organizație pentru protecția animaleler, ca o formă de protest față de mărirea numărului de abatoare, potrivit Neue Westfälische, citat de Digi24.ro.

Manechinul a fost expus de o organizație de protecție a drepturilor animalelor care luptă împotriva extinderii abatoarelor. Pe etichetă, lângă cele două prețuri, era o întrebare: „Este în regulă să ucidem animale?”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dan

Acum 4 ani

Asta-i principiul "TU nu ai voie sa mananci prajitura aia pt ca EU sunt la dieta"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus