Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Dr. Victor Costache, pe lista scurtă la Ministerul Sănătății. ”Oricine va fi ministru, să asculte de specialiști!”

Dr. Victor Costache, pe lista scurtă la Ministerul Sănătății. ”Oricine va fi ministru, să asculte de specialiști!”

Chirurgul cardiovascular Victor Costache, directorul medical al Clinicii Polisano MedLife, este pomenit în media centrală ca apărând pe lista scurtă a miniștrilor cu care liderul PNL, Ludovic Orban, va încerca să formeze viitorul guvern. Doctorul susține că oricine ar fi viitorul ministru, va trebui să facă ordine în sistem. ”Sunt discuții, nimic mai mult deocamdată. Eu cred că trebuie să le respectăm perioada aceasta de negocieri, de formare. În plus, oricine va fi viitorul ministru al Sănătății va trebui să asculte de părerea specialiștilor din domeniu, este vital. E o perioadă dificilă pentru țară și sper să ieșim din această criză cât mai curând”, a. declarat dr. Costache pentru Turnul Sfatului. El a făcut referire și la situația examenului de rezidențiat, blocat din cauza lipsei unei delegări. ”Vedem și această situație în care un grup de tineri sunt ținuți ”ostatici” de un sistem politic. Nu e normal ca o persoană să nu-și delege semnătura pentru examenul de rezidențiat și să ajungem în acest punct”, a mai spus Costache.

Victor Costache este membru PNL și consilierul președintelui Ludovic Orban pe sănătate. Costache este conferenţiar universitar şi coordonator doctoranzi la Facultatea de Medicină Victor Papilian din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu. Doctorul este autorul mai multor premiere naţionale şi internaţionale în domeniul chirurgiei endovasculare, cum ar fi primul anevrism de aorta abdominal rupt tratat Endovascular din România, primul anevrism toracic rupt tratat Endovascular din România, prima protezare mitrală endoscopica cu tehnologie RAM din lume şi record mondial pentru cel mai complex caz de patologie aortică tratat endovascular.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Luci

Acum 4 ani

Sa vedem mai multi ca el. Indiferent daca sunt din psd pnl usr pmp udmr...haideti, sa vedem cine se inhama la ce a facut un om ca acesta. Nu va fie frica... e usor, stai la birou, iei salariu de bugetar....haideti...Dar faceti ceva cam ce a facut dansul.... Cautati si vedeti ce a facut
Raspunde

Luci

Acum 4 ani

Deocamdata nu e bugetar. Dar daca ar fi min sanatatii atunci sigur ar fi niste inteligenti sa vb despre salariul dansului in calitate de bugetar
Raspunde

Super

Acum 4 ani

Un om și caracter deosebit! Un profesionist adevărat! Felicitări! Succes Victor!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Lăsați chirurgul in sala de operații !
Raspunde

///

Acum 4 ani

Bine zis1 Un adevarat profesionist isi vede de profesie, nu se baga in politichie...
Raspunde

Doru

Acum 4 ani

O fi vreun geniu in profesia sa, dar ce-l recomanda pentru a fi ministru??
Raspunde

Gabriela Diaconu

Acum 4 ani

Cititi despre acest doctor ce anume il recomanda... a intrat in Cartea Recordurilor Mondiale pt interventiile sale medicale, este cadru universitar, cunoaste sistemele medicale din 2 continente (vezi CV), si sa vedeti ca mai stie si ce bete in roate i s-au pus cand s a intors in tara dupa ce a facut 2 duble.specializari in strainatate...in public omul nu s a umilit sa.lucreze, pt ca spaga nu ia si nici nu a dat sa prinda un post la vreun spital de stat unde ar putea profesa la nivelul lui...asa ca, daca reuseste sa reziste mizeriilor din lumea politica, acest om stie ce trebuie sa faca pt sistemul medical...niciun Ministru de pana acum nu are CV ul acestui domn... oricum.acest post este efemer si va reveni la.meseria lui...dar Romania are nevoie si de ministri medici...
Raspunde

Gabi

Acum 4 ani

Și cine continua performantele dr lui?! Daca e asa bun in medicina, sa stea in medicina!
Raspunde

motanul garfield

Acum 4 ani

Exact! E pacat ca un chirurg de geniu sa fie functionar de stat, cand ar putea deveni un al doilea Christian Barnard!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Chirurgia și managementul sănătății nu au nimic in comun dar nu se exclud ab initio ; totuși , pentru funcția politică și administrativă de ministru trebuie să existe un trecut recomandabil in domeniu , nu doar celebritatea !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

smarg

Acum 4 ani

cati oameni a nenorocit cu experimente interzise in alte tari, stiti? macelarul asta nu o sa ajunga niciodata ministru!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus