Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Măgura Cisnădie s-a calificat în turul III al EHF

Măgura Cisnădie s-a calificat în turul III al EHF

CS Măgura Cisnădie a pierdut în Ucraina, în fața HC Galychanka, scor 19-14, însă s-a calificat în turul III al Cupei EHF la handbal feminin. Sibiencele au câștigat acasă cu 31-23 (19-10), astfel încât își așteaptă următorul adversar din cupele europene. ”Pe o suprafața de joc impracticabilă (foarte alunecoasa) fetele noastre au reușit să se califice și să nu se accidenteze. Felicitări fetelor noastre pentru calificare!!!”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

În următoarea fază a competiției, echipa din Cisnădie va juca cu învingătoarea dintre DVSC Scheffler F (Ungaria) și Leverkusen F (Germania). În primul tur, echipa din Ungaria a câștigat cu 35 la 27. Meciul retur se desfășoară duminică, de la ora 17.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus