X

Și dă-i și luptă!

Alin Bratu

Mai în siguranță decât acum nu am fost niciodată. Toți au pornit la luptă. Pentru noi.

Președintele Iohannis se luptă cu PSD-ul în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut. Are succese pe linie, totul pentru poporul român. Non PSD, evident.

Viorica Dăncilă și PSD-ul strâns unit în jurul ei, că aproape o sufocă, luptă acum și cu mai multă forță împotriva statului paralel, împotriva românilor care luptă împotriva românilor, dar și împotriva dușmanilor din exterior care ne vor decât răul. J

Mircea Diaconu e atât de preocupat cu lupta pentru binele comun al românilor, încât avertizează pe toată lumea să nu mai zâmbească. Că nu e cazul. Nu înțelege de ce privesc gingaș toți contracandidații în afișele electorale, așa că el se uită de la începutul campaniei nervos către privitori. Luptăm până la capăt.

USR-iștii sunt ceva mai calmi. Deși anunță că luptă împotriva corupților, împotriva birocrației și vechilor politicieni, spun răspicat că nu intră în joaca de-a guvernul pentru că nu-i momentul. Fără un parlament care să-i susțină, stau pe lângă și privesc. Nu intri în luptă cu stomacul gol.

Cumpănașu luptă și el cu toată lumea. Prins în lupta cu clanurile interlope că abia mai apucă să plângă puțin pe Facebook. La propriu. Pentru că, nu-i așa, în orice luptător stă un suflet de copil.

Ramona Ioana Bruynssels se luptă cu ”varanul” Dan Voiculescu. Până să lupte pentru România, candidatul conservator se luptă cu propria echipă de campanie.

Ceilalți se luptă să fie băgați în seamă de cineva.

E campanie electorală și pe toți i-a apucat lupta.

După ce facem praf tot, mai construim ceva?

”Eu, familia mea, de la patuzsopt… luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă… si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară… fără coledzi!… Şi cât p-aţi, neicusorule, să nu m-aleg…”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Da cu totii se lupta pentru binele nostru. Si noi fraieri li-l dam. :)

  Useristii ar trebui sa lanseze un hashtag: #nu-imomentuacum (numai sa aibe grija sa nu incalce ceva copyright al celor cu Smikactiv Go)

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    2cents

    Si ca sa iti raspund “complet”, nu sunt un “fraier adevarat”. Probabil ca eu sunt unul neadevarat. Stii tu cine e cel “adevarat” acum, dupa ce ai aflat de regionalisme? Probabil ai lipsit la lectia aia…dar puteai sa cauti un pic pe net inainte sa faci pe profu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact