Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Fetiță de patru ani rănită într-un accident produs de un șofer neatent

Fetiță de patru ani rănită într-un accident produs de un șofer neatent

O fetiță de patru ani a fost transportată la Luther după ce a fost implicată într-un accident rutier, pe strada Cristian din Sibiu. Polițiștii spun că vinovat ar fi un șofer care nu a păstrat distanța de siguranță în mers.

Șoferul care a provocat accidentul este un sibian în vârstă de 50 de ani, în incident fiind implicate două autoturisme, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Fetița de patru ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spitalul Luther pentru investigații suplimentare, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Sper ca i-ati luat carnetul si soferului care a avut tupeul sa tina un copil de 4 ani in masina fara scaun special de copii!! Ala e adevaratul vinovat!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus