X
foto autostrada aciliu redeschisa 1

Restricții eliminate: noile tasări de pe autostradă, acoperite cu asfalt

Reprezentanții Companiei de autostrăzi și drumuri naționale anunță faptul că, deocamdată, în zona Aciliu a autostrăzii A1 se circulă din nou normal: tasările și fisurile care s-au extins în ultimele săptămâni au fost acoperite cu asfalt.

Lucrările de asfaltare a defecțiunilor apărute pe sensul de mers către Sebeș au fost executate în cursul zilei de sâmbătă. După cum anunțau anterior cei de la CNAIR, lucrarea de acoperire a tasărilor și fisurilor din zona km 276 este doar una provizorie. ”Menționăm că aceste lucrări au caracter provizoriu, urmând ca DRDP Brașov să lanseze o procedură de achiziție publică pentru consolidarea permanentă a corpului autostrăzii”, arată reprezentanții CNAIR.

După frezarea asfaltului au fost descoperite și fisuri în corpul autostrăzii

După frezarea asfaltului au fost descoperite și fisuri în corpul autostrăzii

După așternerea stratului de asfalt, restricțiile de circulație în zonă au fost ridicate. Au mai rămas de executat marcajele orizontale, lucrări programate în cursul zilelor următoare.

Sursa foto și video: CNAIR

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    stat esuat

    Aceasta “spoiala” nu rezolva probleme grave pe care le are terasamentul in zona.Oricat de bun ar fii respectivul asfalt va crapa in curand din nou

    Hai sa ne facem ca muncim

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact