X
carton-HD_Rotary-Doneaza Sange_1280x720px

Rotary Club: Campanie de donare de sânge pentru comunitate, la Sibiu

Rotary Club Sibiu invită oamenii din comunitatea locală să se alăture eforturilor de asigurare a necesarului de sânge în Sibiu, prin donarea de sânge ca responsabilitate individuală, pe termen lung, ce ne revine fiecăruia dintre noi, şi prin conştientizarea şi promovarea beneficiilor pentru organism în urma donării de sânge.

Fără donatori, mulţi bolnavi nu ar avea nicio şansa! Până astazi, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, aşa că donarea este singura soluţie pentru a putea face faţă nevoii de sânge sau componentelor sângelui necesare terapeuticilor transfuzionale.

„Suntem cu toţii asaltaţi de mesaje impresionante despre cazuri disperate de copii sau parinţi în lupta lor pentru viaţă. Iniţiativa noastră de a uni eforturile întregii comunităţi este ambiţioasă, dar credem că fiecare viaţă salvată întregeşte o familie, şi fiecare familie întăreşte comunitatea. Comunitatea suntem noi toţi şi împreună salvăm mai multe vieţi” a spus Mihai Rebrişoreanu, Preşedintele Rotary Club Sibiu.

Despre Rotary Club Sibiu

Rotary Club Sibiu a fost înfiinţat în anul 1995 şi are în componenţă membri aleşi pe criteriul profesionalismului şi al calităţii vieţii morale. Activităţile Clubului sunt strâns legate de viaţa comunităţii, astfel încât în cei 25 ani de activitate a oferit ajutor material pentru copiii aflaţi în orfelinate, a donat aparatură medicală Spitalelor de Pediatrie, Psihiatrie şi Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, a donat calculatoare, piese de mobilier şi materiale sportive unor grădiniţe iar din 2010 acordă anual un Premiu de Excelenţă pentru cel mai valoros elev din Sibiu în domeniul ştiinţelor exacte. Valoarea totală a acestor proiecte depăşeşte 3 milioane euro.

www.sangepentruinimi.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  OvidiuM

  Nu mai scapam fratilor de masonerie…au ajuns sa isi faca reclama prin presa pe care o controleaza. Cine citeste cu ce se lauda ei ar zice ca sunt zeii donatiilor si ai faptelor bune. In realitate este o MAFIE fara pic de suflet. Au acaparat tot ce se putea acapara in orasele tarii. Detin averi fabuloase si ne scot ochii pentru 3 mil. euro donatii…
  Sunt coordonati de dincolo impotriva neamului romanesc si isi fac un titlu de onoare din lupta lor impotriva a tot ce este traditional.
  Se mai trezeste cineva din telenovela asta, sau doarme toata lumea fascinata de minunatele binefaceri ale masoneriei?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Republica Teleormăneană România

   Personal nu cred că Rotary Club sunt masoni dar asta nu e așa important, gândește-te că România ca stat national a fost făcută de Cuza, care era mason! Mindfuck, nu-i așa?

   În rest e clar că activitatea caritabilă de a încuraja donatul de sânge este menită să corupă spiritele libere ale dacilor de către oculta mondială! E evident!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    OvidiuM

    Nu ai inteles nimic. Aici nu este vorba despre PSD sau PNL sau alte partide politice, unul mai ticalos decat altul. Ironia ta cu republica nu isi are rostul. Nu am fost, nu sunt si niciodata nu voi fi PSD-ist. Dar, in aceeasi masura nici PNL-ist sau USR-ist.
    Daca stii sau nu stii ca Rotary sunt masoni, este treaba ta. Are putina importanta. Important este adevarul. Din pacate, se pare ca ti-a scapat de data aceasta fara sa il deslusesti.
    In alta ordine de idei comentariul meu nu punea in discutie curentul eveniment caritabil, ci IPOCRIZIA acestei organizatii care prin 1% fapte caritabile isi ascunde 99% faptele maligne.
    Prin urmare, se pare ca nu ai inteles nimic din comentariul meu.
    In ce priveste, masoneria lui Cuza si actiunile lui cu efecte benefice sau devastatoare pentru neamul romanesc, este o discutie prea lunga pentru a o incepe aici. Stii tu ceva, de prin auzite probabil, dar nu stii tot si nu ai formata imaginea detaliata a acelei epoci ca sa intelegi corect ce s-a intamplat. Pacat ca vorbesti despre lucruri pe care nu le stapanesti suficient. Pari o persoana citita, dupa exprimare.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cosmin mihai

  ovidiuM esti un prost spalat pe creieri. esti un sclav care lucreaza pt altii fiind frustrat datorita realizarii altora , cand tu iti faci un singur concediu pe an si locuiesti toata viata intr-un ap de 2 camere, cu bunica cu pisica si cu inca 2 plozi. ia pune mana pe cartile de istorie si vezi ce au facut masonii pt tara ta !!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   OvidiuM

   Cosmine, ma uimesti cu desteptaciunea ta. Cred ca ai facut facultatea de oameni destepti de ai ajuns asa nemaipomenit. Vad ca stii cum si unde lucrez, cum, unde si cu cine locuiesc…exceptional. Cum reusesti astea asa, fara nici o frustrare?
   Spune-mi te rog, la facultatea ta de oameni destepti si liberi ce carti de istorie despre masoni ati studiat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact