Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

„Cum i-am cunoscut” pe Dan Barna și Klaus Iohannis. Carte a lui George Simion lansată la Sibiu

„Cum i-am cunoscut” pe Dan Barna și Klaus Iohannis. Carte a lui George Simion lansată la Sibiu

George Simion, în vârstă de 33 de ani, va lansa o nouă care în Sibiu despre liderii politici, precum Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu sau Ion Iliescu. De asemenea, autorul va răspunde la mai multe întrebări despre politica românească.

George Simion lansează o nouă carte în Sibiu, un volum conține detalii despre foști și actuali lideri politici din România. „Cum i-am cunoscut” este cea de-a doua apariție editorială a lui George Simion. Evenimentul va avea loc marți, 22 octombrie de la ora 18:00, la Sala festivă a Bibliotecii Județene ASTRA, corpul A.

Lucrarea reprezintă o radiografie a situației politice, economice și sociale din România ultimilor 30 de ani, prin prisma unor experiențe directe și a unor analize riguroase ale autorului. În volum, George Simion dezvăluie și detalii despre interacțiunile avute cu foști și actuali politicieni români – Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu sau Ion Iliescu.

„Cum i-am cunoscut” este o carte care abordează mai multe teme de actualitate, precum „Sunt câmpiile noastre și munții tot ai noștri”, „O republică mică condusă de oameni mici”, „Centenarul cu două tăișuri”, „Subteranele puterii”, „Românii din exil - o sută de ani de la Unire”.

Sursa foto principal: YouTube.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

3 comentarii

altul

Acum 4 ani

Ce lanseaza ???
Raspunde

Cristian

Acum 4 ani

O "care" despre Cumpanasu si vaccinuri stravechi dacice.
Raspunde

F7

Acum 4 ani

noua (9) care (căruțe)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus