X
Ștefan Tunsoiu în Yvonne, regia Boton Nagy, foto credit TNRS, Paul Băilă

Ștefan Tunsoiu, unul dintre cei mai talentați actori ai generației tinere din Sibiu, împlinește 26 de ani

Actorul Ștefan Tunsoiu își serbează astăzi ziua de naștere în Teatrul Național „Radu Stanca”. Cel mai recent spectacol în care poate fi văzut este „Vara în care mama a avut ochii verzi”, un one-man show al teatrului. Ștefan, în vârstă de 26 de ani, este absolvent al masterului de Arta Interpretării Caracterelor Dramatice din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Ștefan Tunsoiu este singur pe scenă în spectacolul „Vara în care mama a avut ochii verzi”, în regia Marianei Mihu-Plier, după romanul cu același nume al autoarei Tatiana Țîbuleac. Ștefan va putea fi văzut la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, în următoarea perioadă în spectacolele  „MAL/PRAXIS” – 7 noiembrie, „Faust” – 8 și 9 noiembrie, „Hin und her / Încoace și încolo” – 28 noiembrie. Cel mai nou spectacol cu Ștefan Tunsoiu, „Vara în care mama a avut ochii verzi” va putea fi revăzut pe 6 noiembrie, la TNRS – Sala Studio.

 

Ștefan Tunsoiu a obținut în 2018 masteratul în Arta Interpretării Caracterelor Dramatice, în cadrul Departamentului de Artă Teatrală, Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, după ce în perioada 2012-2013 a fost student al Facultății de Limbi și Literaturi Străine – Filologie Japoneză-Engleză, în cadrul Universității București. Ștefan Tunsoiu este unul dintre cei mai talentați actori ai generației tinere de actori sibieni, făcând parte din distribuția mai multor spectacole ale Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, spectacole montate atât în cadrul Secției Române, cât și în cel al Secției Germane ale aceleiași instituții culturale. Printre cele mai importante producții teatrale în care Ștefan Tunsoiu s-a remarcat se numără: „Coro nero”, „Jubileul” ori „De unde vine durerea?”, „Viaductul” ori „Omul cel bun din Sîciuan”, „Familii”, „Pescărușul”, „Perfect compus” ori „Încoace și încolo”, „Yvonne”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact