X
csu

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci din FIBA Europe Cup. Următorul se joacă acasă

BC CSU Sibiu a debutat, seara trecută, la Oradea, în sezonul regulat al FIBA Europe Cup. Confruntarea a fost una extrem de disputată, dovadă că au fost nevoie de prelungiri pentru a fi tranșată. După 45 de minute de joc, gazdele s-au impus, scor 92-86 (23-20, 26-21, 21-20, 10-19, 12-6).

În următoarea etapă din FIBA Europe Cup BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Fribourg Olympic, miercuri, 30 octombrie, de la ora 18:15. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare astăzi, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro. Costul unui tichet pentru meciurile din cupele europene este de 25 de lei.

„Chiar dacă sunt nemulțumit de rezultat, sunt bucuros că jucătorii mei au revenit în sfertul patru și au avut o atitudine de învingători. Nu le-au permis celor de la Oradea nici să se distanțeze, nici să câștige meciul în timpul regulamentar. Din păcate, rotația scurtă ne-a costat în minutele de prelungire și am primit coșuri mult prea ușoare, mai ales coșuri de 3 puncte, care au înclinat balanța în favoarea Oradiei. Dar nu pot să nu fiu bucuros de faptul că am avut ultima șansă, în timpul regulamentar, să câștigăm meciul. Am avut posesia, dar nu și o ultimă aruncare decisivă. Nu a fost să fie. Trebuie să ne vedem de drum, să vedem ce putem face să jucăm mai bine. Sperăm că în meciurile de acasă vom arăta o apărare ceva mai organizată”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

csu

Barry Stewardt a marcat 29 de puncte și a reușit 5 recuperări și 4 assist-uri. De asemenea, Isaiah Philmore a reușit 19p și 6 rec., Rolland Torok 11p și 5 rec., Randal Falker 8p și 5 rec., Jared Jordan 7p, 10 ass. și 3 rec., Jordan Chatman 6p și 4 rec., Chris Cooper 4p și 3 rec., Lucas Tohătan 2p.

Până la meciul de pe teren propriu din FIBA Europe Cup, BC CSU Sibiu joacă în Liga Națională, sâmbătă, de la 20:15, în deplasare la Dinamo București. Partida va fi LIVE pe DigiSport.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact