Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Food court-ul primului mall din Sibiu: Burger King anunțat în premieră

Food court-ul primului mall din Sibiu: Burger King anunțat în premieră

Promenada, primul mall din Sibiu, va găzdui 17 restaurante și cafenele, printre acestea se numără și câteva premiere pentru județ. Unul dintre cele mai așteptate este probabil Burger King, care va marca astfel cea de-a treia locație în România. 

România a atras peste 30 de noi branduri de magazine și restaurante în ultimii doi ani și interesul din partea acestora pentru România se menține ridicat. Românii au un apetit ridicat pentru shopping și vânzările anuale au crescut cu peste 10%.

În ceea ce privește francizele de mâncare, în anul 2019 s-a deschis primul restaurant Burger King în România de către AmRest, deținătorul francizei Burger King. Compania a anunțat planuri ambițioase pentru următorul an, următorul restaurant va fi deschis în AFI Palace Cotroceni, iar al treilea în Sibiu.

Primul mall din Sibiu, Promenada va marca deschiderea celui de-al treilea restaurant Burger King din România. Conform reprezentaților NEPI șansele sunt foarte ridicate ca această franciză să își facă loc pe piața din Sibiu. „Nu este nimic confirmat, dar nimic nu este imposibil”, a declarat reprezentatul NEPI pentru Turnul Sfatului.

De asemenea, Promenada va găzdui o nouă cafenea Starbucks, a treia locație din Sibiu. Pe site-urile de specialitate, Starbucks face angajări în continuare, inclusiv în Sibiu. Vom fi întâmpinați și de un restaurant chinezesc, Shanghai, unul dintre cele mai vechi restaurante de acest gen din Cluj. Iar vegetarieni se pot bucura de Salad Box din Promenada Sibiu. Evident, McDonald’s și KFC vor deschide câte un restaurant nou, iar Taco Bell se alătura francizelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobby

Acum 4 ani

Mai sunt si alte restaurante, de ce nu le mentionati ? Spaga...ceva ?
Raspunde

Jacobus Hentmanisse

Acum 4 ani

Au tot fost mentionate in alte articole
Raspunde

///

Acum 4 ani

Dar vreo cofetarie? nu cafenele unde un cheesecake costa 15=16 lei...
Raspunde

S

Acum 4 ani

Da, zici ca toate trebuie sa facă opere de caritate. Dacă prețul e prea mare, nu o sa cumpere destui și o sa scadă. Nu e vreun monopol...
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

Cine te pune sa mananci cheesecake la cafenea ? I-ati de la alimentara cu 6 lei si mananca acasa sau pe banca in parc :))
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

De câta mizerabila mancare are nevoie un om ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus