X
bursa locuri de munca someri AJOFM (3)

În județul Sibiu sunt peste o mie de locuri de muncă. Ce firme angajează

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.422 de locuri de muncă, dintre care 49 sunt dedicate persoanelor cu studii superioare. Persoanele fără studii superioare au disponibile 1.373 de locuri de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu a anunțat că la nivelul județului sunt disponibile 1.422 de locuri de muncă vacante oferite de 99 de angajatori. Din totalul numărului de locuri de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum analist de calitate, consilier în economia generală, expert contabil verificator, inginer căi ferate de drumuri și poduri, inginer de instalații pentru construcții, inginer de producție, inginer mecanic, inginer petrolist, ofițer operațiuni financiare bancare, proiectant inginer mecanic, revizor gestiune, specialist marketing.

Pentru persoanele fără studii superioare sunt 1.373 de locuri de muncă, sunt peste 40 de posturi libere pentru lucrători comerciali, se caută peste 200 de muncitori necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide și peste 30 de confecționer-asamblor articole din textile.

Castelnor caută recepționeră hotel și ospătari – barmani, oferă un pachet salarial atractiv, bonuri de masă, sistem de bonificare, mediu de lucru profesionist, oportunități de dezvoltare profesională. Asigură transport și instruire la locul de muncă.

Vendi angajează lucrător comercial, oferă un pachet salarial atractiv care include bonusuri de performanță și prime de sărbători cu bonuri de masă pe card în valoare de 15 lei. Oferă posibilitatea de dezvoltare a abilităților tehnice și creative și oportunitatea de a învăța o meserie.

Pamira Sport angajează recepționer de bază sportivă pentru schimbul doi. CV-ul poate fi trimis direct la adresa de e-mail pamira.sport@yahoo.com.

Continental caută tehnician în hala de producție, oferă un salariu atractiv, majorări salariale anuale în funcție de performanță, tichete de masă, perspectivă de calificare profesională și dezvoltare la locul de muncă, asigurare medicală și stomatologică privată, grădiniță pentru copii, cantină cu program non-stop și transport gratuit din mai multe localități.

Harting angajează în Agnita pe posturile de inginer producție, tehnician producție, inginer de calitate, tehnician analist de calitate, magaziner, tehnician mentenanță, reglator mașini unelte. Mai multe informații pot fi cerute pe adresa de e-mail cariere.automotive@harting.com.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact