X
sursa: Flavours and Sounds of Transylvania - Porumbacu de Sus -Facebook

Ultimul Transilvanian Brunch din acest an: se va servi mâncare locală de sezon

Porumbacu de Sus este gazda ultimului Transilvanian Brunch, programat la finalul acestei săptămâni, în 26 octombrie. Pe lângă mâncarea pregătită de bucătăresele satului, se vor organiza plimbări și ateliere de creație. Evenimentul se va desfășura la Porumbacu, nr. 295.

La poalele muțiilor Făgăraș, într-un peisaj idilic de toamnă, în unul dintre cele mai frumoase locuri, se va organiza ultimul Bruch din acest an. În Porumbacu de Sus bucătăresele satului împreună cu vecinătăți sau familii vor găti rețete vechi folosind doar produse locale și de sezon. Brunch-ul cu bufet și specialități de locale de sezon va începe de la ora 11:00.

sursa: Flavours and Sounds of Transylvania - Porumbacu de Sus -Facebook

sursa: Flavours and Sounds of Transylvania – Porumbacu de Sus -Facebook

De la ora 13:00 se pleacă într-o drumeție pentru a explora cultura locală. Pentru pasionații de istorie și tradiții transilvănene, evenimentul oferă și o componentă culturală, precum un tur al satului, plimbare cu căruța, o vizită la fierar, un program muzical susținut de fanfara locală, muzică și dansuri, un concert la orgă, o scurtă drumeție și un tur pe tematica patrimoniului. Începând cu ora 15:00 se vor organiza ateliere pentru copii și adulți, atelier de făcut pâine, pictură și olărit.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, iar prețul unei astfel de experiențe este de 100 de lei. Rezervări se pot face aici.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact