Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pieton accidentat mortal pe Valea Oltului, după ce a fost călcat de mașină

Pieton accidentat mortal pe Valea Oltului, după ce a fost călcat de mașină

Un bărbat de 65 de ani a fost accidentat grav, după ce a fost acroșat de o mașină, pe DN7, în zona localității Robești. Traficul se desfășoară alternativ.

Actualizare. La ora 20:39, după 45 de minute de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul pietonului implicat în accident. Este vorba de un bărbat, de 65 de ani, din municipiul Sibiu.

Știre inițială. Pietonul a fost acroșat în zona trecerii de pietoni, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea. Șoferul autoturismului implicat în accidentul rutier are 46 de ani și este din municipiul Sibiu. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul nu se află sub influența alcoolului, anunță sursa citată.

În momentul de față se efectuează manevre de resuscitare asupra pietonului, de către membrii echipajului trimis de Serviciul de Ambulanță al Județului Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4827

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae Tarcea

Acum 4 ani

Urmasii barbatului ucis in acest accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus