Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Doliu la TNRS. Ema Vețean a încetat din viață

Doliu la TNRS. Ema Vețean a încetat din viață

Actrița Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Ema Vețean a trecut fulgerător în neființă luni, 28 octombrie. Ema, în vârstă de 38 de ani, a avut roluri memorabile în spectacolele naționalului.

Ema Vețean, licențiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultății de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, s-a alăturat actorilor Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu în spectacole precum: „Othello?!”, „Viața cu un idiot” și „Turandot”, „Platonov” și „Moroi”, „Un tramvai numit Popescu”, „Faust”, „Lulu” și „Metamorfoze”. Cu Silviu Purcărete, a mai colaborat cu ocazia lungmetrajului „Undeva la Palilula”, rol care i se alătură celui din producția „Deadweight”, în regia lui Axel Koenzen.

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film! Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea”, transmite Constantin Chiriac, Director general - Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, familiei, prietenilor și publicului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

locatar din V. Aaron

Acum 4 ani

Dumnezeu s-o odihneasca! Pacat>>>
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus