X
Moroii-¬Sebastian Marcovici-30

TNRS anunță modificări în program. „Moroi” înlocuit de „Steaua fără nume”

Teatru Național „Radu Stanca” anunță modificări în programul pentru datele de 31 octombrie și de 1 noiembrie. Din respect pentru actrița Ema Vețean, spectacolul „Moroi”, din distribuția căruia făcea parte, va fi anulat.

Din cauza evenimentului tragic, pierderea Emei Vețean, Teatrul Național „Radu Stanca” anunță modificări în programul prestabilit. Astfel, joi, 31 octombrie și vineri, 1 noiembrie spectacolul „Moroi” în regia lui Alexandru Dabija este anulat. Va fi înlocuit de spectacolul „Steaua fără nume”, în regia lui Florin Coșuleț, iar biletele achiziționate rămân valabile pentru aceeași seară.

„Rațiunea supremă a teatrului și a fiecărui actor este să aducă bucurie măriei sale, publicul. Din respect pentru dispariția prematură a Emei Vețean dintre noi, spectacolul „Moroi”, regia Alexandru Dabija, care o avea în distribuție pe Ema Vețean, programat pentru 31 octombrie și 1 noiembrie 2019, va fi înlocuit de spectacolul „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț. Vă mulțumim pentru înțelegere”, spune Constantin Chiriac, director general TNRS

Biletele pot fi returnate în agenția teatrală, on-line pe adresa de e-mail contact@entertix.ro sau în seara spectacolului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact