X
eoliene

O firmă din Sibiu va construi un parc eolian în județul Constanța

O firmă din Sibiu va construi un parc eolian în Constanța. Aceasta a obținut avizul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului. În ultimii ani firma a declarat datorii de peste 4 milioane de lei, iar ultima cirfă de afaceri declarată este din anul 2013 – 74.184 lei.

Parcul eolian va fi construit în Pecineaga. Wep Technology Investment SRL este titularul Planului Urbanistic Zonal „Construire parc eolian, CEE Pecineaga II – 48 MW, stație de transformare proprie, platforme, drumuri de acces, rețea cabluri electrice de interconectare”. Compania a anunțat că în urma parcurgerii etapei de încadrare din ședința Comitetului Special din data de 22 octombrie 2019 s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare cu aviz de mediu, scrie Ziua de Constanța.

Wep Technology Investment SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în municipiul Sibiu, iar obiectul său de activitate este producția de energie electrică. În 2017 firma a declarat un profit de 173 de lei, iar în 2018 – zero. Din 2013 datoriile companiei sunt de peste 4 milioane de lei în fiecare an. Siuația financiară mai arată că firma nu are niciun salariat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    Daca vreti sa le urati succes: Municipiul Sibiu, Str. CONSTANTIN NOICA, Nr. 34, APARTAMENT ETAJ 1, Județ Sibiu.
    Ati inteles ironia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact