Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cum a schimbat televizorul camera de zi

Cum a schimbat televizorul camera de zi

În ciuda schimbării comportamentului unei familii și în contextul în care conținutul de streaming a făcut un salt înainte, în ultima perioadă, televiziunea este în continuare inima unei camere de zi, conform raportului „Evoluția camerei de zi”, lansat de Sony, în urma unui sondaj realizat printre 6.000 de consumatori europeni și cu ajutorul comentariilor primite de la experți în industrie.

Raportul dezvăluie modul în care camera de zi a evoluat pentru a se potrivi cu viața noastră modernă și este centrată în jurul televizorului, care a evoluat odată cu aceasta.

LINK TELEVIZOARE SONY

Evoluția camerei de zi - de la decor la interacțiunea familială

De când a fost creat primul televizor Sony în 1960, acesta a devenit rapid o parte centrală și integrantă a camerei de zi pe măsură ce popularitatea televizorului a crescut - o treime (32%) din oameni spunând că este cel mai important articol din cameră, pe locul doi venind doar canapele de pe care îl urmăresc. Această tendință nu arată niciun semn de încetinire, întrucât 64% dintre oameni au spus că vizionează la fel de mult sau mai mult televizor acum decât în ​​urmă cu zece ani.

În urmă cu șaizeci de ani, familiile se adunau, numeroase, în jurul unui televizor de 8 inci, dar camerele de zi din prezent au acum o senzație de cinema, televizoarele ajungând la dimensiuni de până la 75 inci, precum un televizor Sony XG95.

Streaming fără stres?

În ciuda faptului că oamenii se uită la televizor mai mult ca oricând, o persoană obișnuită vizionând peste 15 ore pe săptămână, ora „prime-time” este setată să moară, deoarece doar 6% dintre oameni se uită mereu la o emisiune TV în direct, în schimb preferă să vizioneze conținut „stream” sau privesc la reluări.

OFERTE TV SONY – LINK

Raportul a constatat că oamenii preferă acum conținutul în flux, de straming, mai degrabă decât vizionarea unui program TV. Motivele oferite în acest sens includ flexibilitatea ofertelor de streaming, mai degrabă decât să fie restricționate la o emisiune de la TV (50%), încadrarea programelor în ore de lucru mai lungi (32%) și posibilitatea de a urmări cu prietenii / sau un partener (31%).

TELEVIZOR SONY – LINK

În calitate de principal expert psihologic la televiziunea din Marea Britanie și comentator în mass-media, experttul Emma Kenny comentează: „Televiziunea nu este pur și simplu un mediu care vă permite să vă bucurați de o varietate de conținut. Reprezintă atât de multe variabile diferite și ajunge la indivizi în moduri unice complet. În timp ce societatea s-a schimbat semnificativ de la introducerea primului televizor până în zilele noastre, multe dintre comportamentele noastre sociale rămân aceleași. Încă suntem ființe sociale care apreciază timpul cu familia și, cu o anumită nostalgie legată de „timpul în fața unui TV” în Europa, nu mă surprinde că familiile continuă să se bucure de televizor împreună ca o experiență comună”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1780

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus