Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Femeile bănuite că au furat dintr-un magazin de la Shopping City Sibiu sunt sub control judiciar

Femeile bănuite că au furat dintr-un magazin de la Shopping City Sibiu sunt sub control judiciar

Cele trei femei bănuite că au comis patru furturi din magazinul DM de la Shopping City Sibiu, în perioada 27 septembrie - 14 octombrie, cauzând un prejudiciu de 7.800 de lei, au fost puse sub control judiciar. 

În continuarea investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat-o și pe a treia femeie cercetată în dosar. „Toate cele trei persoane bănuite că ar fi săvârșit 4 acte materiale de furt din aceeași societate comercială, în perioada 27.09 – 14.10.2019, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.800 de lei, au fost prezentate procurorului de caz care a dispus cercetarea lor sub control judiciar”, transmite Luciana Lazăr, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările în acest dosar continuă pentru probarea întregii activității infracționale a acestora.

Citește și Trei sibience au furat bunuri de 7.800 de lei, dintr-un magazin de la Shopping City

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus