X
selgros foto Selgros.ro

Șeful Selgros, despre deschiderea unui magazin în Sibiu: „Ar fi o variantă pentru 2020”

Despre deschiderea unui magazin Selgros în județul Sibiu se vorbește din anul 2016. Atunci, reprezentanții companiei nu au confirmat informația, deși surse din mediul de afaceri spuneau că germano-elvețienii de la Selgros au achiziționat un teren în comuna Șelimbăr, teren ce a aparținut societății Shapir, poziționat lângă magazinul Dedeman. Robert Hellwagner, CEO Selgros, a declarat ieri într-un interviu pentru Ziarul Financiar, că acest lucru ar putea fi posibil la anul viitor.

„Plănuim să venim cu magazine noi şi în 2020, ba mai mult, ne gândim la Sibiu pentru o investiţie“, a declarat Hellwagner.

Potrivit sursei, lanţul de tip cash &carry Selgros plănuieşte să îşi extindă reţeaua de 22 de magazine în noiembrie prin intermediul noi unităţi pe care o va deschide în Baia Mare, iar strategia de viitor a gigantului german vizează acoperirea oraşelor în care compa­nia încă nu activează.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  dar sa il faca langa Hornbach ca acolo nu este nici un magazin mare si este si aproape de autostrada deci vor avea sanse sa aiba mai multi clienti. Daca il fac tot in zona cu Carrefour si Kaufland si Dedeman il fac degeaba ca nu vor avea foarte multi clienti insa daca il fac in zona Hornbach acolo o sa fie plin intrucat sunt cel putin 3 cartiere: Terezian, Gusterita, Lazaret si cartierul Marmelada care vor merge mai repede acolo decat pana in celalalt capat al orasului… Sau de ce nu in zona Turnisor ca nici acolo nu este decat Kauflandul de pe Alba Iulia

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Selgros operează în același mod că și Metro, acces cu card ce client efectuat prin societăți comerciala.
  Așa că, nr clienților va fi cam același indiferent de poziționare

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jacobus Hentmanisse

  Gingasii de elvetieni, mama coruptiei mondiale, a banilor negri spalati, a aurului nazist obtinut din victimele din lagare…probabil ca n-au deschis pana acum pt. ca administratia nu este destul de corupta pt. domniile lor. In schimb au de ani buni magazine in metropole precum Bistrita, Braila, Bacau, Alba Iulia, Tg Mures :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact