Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Sibienii, chemați la consultări. Noul mall schimbă regimul de circulație pe o stradă

Sibienii, chemați la consultări. Noul mall schimbă regimul de circulație pe o stradă

Regimul de circulație de pe două străzi ar putea fi schimbat, în sensul în care să fie introdusă circulația cu unic sens. Una dintre acestea se află chiar în zona în care se construiește noul mall din Sibiu.

Primăria Sibiu a publicat două anunțuri publice în care cheamă sibienii să se expună asupra celor două propuneri. Este vorba despre modificarea regimului de circulație pe strada Șerbota și strada Profesor Petru Șpan.

Strada Șerbota se află în imediata apropiere a construcției noului mall de lângă Podul Gării. Municipalitatea propune ca o parte a acesteia să devină cu unic sens: de la intersecția cu strada Fabricii până la intersecția cu strada Lector, iar de acolo și până la intersecția cu str. Hermann Oberth/str. Bâlea să continue așa cum e în prezent, în dublu sens.

strada serbota

În cazul străzii Profesor Petru Șpan se propune ca și aceasta să devină cu unic sens cu deplasarea spre Bulevardul Vasile Milea. În prezent, circulația pe această stradă este permisă din ambele sensuri.

strada santor

Primăria Sibiu precizează că cei interesați pot transmite propunerile sale pentru înregistrare la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

Jean de la Sibiu

Acum 4 ani

Din nou Primaria dovedeste ca habar nu are sa gestioneze problemele de trafic. Adica, prima oara autorizezi constructia si dupa aceea iti pui problema cum se va circula? Nu trebuia ca la autorizare deja aceasta problema sa fie rezolvata? Cine a elaborat studiul de circulatie si cine l-a analizat si aprobat? La autorizare s-a demonstrat că acesta este viabil și satisfăcător!!!, atunci de ce este nevoie de alte solutii? Mall-ul este foarte util, trebuia facut de mult dar este impardonabil cum angajatii primariei, responsabili de acest aspect, ajung sa ceara de pe piata solutiile de circulatie! Oare demnitatea lor cum se simte...?
Raspunde

K.Samuel

Acum 4 ani

Foarte corect! Dar haideti sa protestam in fata primariei! Face atatea buleli si ne plangem doar pe net...
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Stai linistit, "consultarile" sunt de ochii lumii, decizia e deja luata.
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

tu chiar crezi ca exista vreun gram de demnitate, integritate sau competenta in primaria Sibiu??? tot ce conteaza este acte euroi ai!!
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

Primaria Sibiu NU a cerut NICI un studiu de trafic pana acum, a spus-o la voi la ziar managerul mall-ului....asa ca, sa vi acum' sa ceri tu ca Primarie, consultari cu privire la schimbarea regimului de circulatie in respectiva zona e mai mult decat jenant, chiar penibil. Se pare ca si-a dat seama ca au gafat-o rau de tot si vor s-o mai dreaga? Un asemenea studiu FOARTE COMPLEX trebuia facut pe banii dezvoltatorului si implementat de catre acesta pe cheltuielile lui.... cu pasarele, poduri, subtraversari, pasaje, achizitionarea de imobile invecinate pentru a putea fi demolate si configura o zona mult mai degajata, etc
Raspunde

mug

Acum 4 ani

Incompetenta maxima!
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Nu inteleg de ce nu il intreaba pe bacila bildig, doar el e seful drumurilor!!!
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Tipic pentru primaria Sibiu. Intai fac poftele investitorilor darnici si mai apoi vin sa ridice inocent din umeri in fata celor care le platesc salariile. Oricum la final tot noi, cetatenii, platim. Pe vremuri se spunea: "a pune carul înaintea boilor" Dar nu mai stim cine sunt boii in toata povestea. Probabil cei care vor plati la final
Raspunde

Din Sibiu

Acum 4 ani

pai daca seful Mall-ului este marele securist care isi dadea in gat colegii de la facultatea de istorie din Cluj, normal ca nu I s-au cerut actele necesare pt construirea acestui Mall nepotisme la puterea a 5-a
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Stati linistiti!Sibienii sunt ultimii carora li se cere parerea intr-o problema a primariei.Lucrurile sunt stiute si aranjate de mult!Va amintiti de hotelurile lui Tiberiu Tint?Peste tot aveau avize negative dar s-au construit cu largul concurs al Primariei Sibiu.Dar de largirea Caii Cisnadiei?Asta nu va descongestiona traficul in zona(ba dimpotriva!) dar va rezolva o singura problema:accesul la un supermarketul unui influent om de afaceri cu "radacini" puternice in Primaria Sibiu!
Raspunde

Il i e

Acum 4 ani

Cel mai bun protest și față de unii și față de ceilalți este sa nu mergeți la mallul respectiv și cu ocazia asta rezolvați și problema traficului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus