X
sursa foto: foxtel.com.au

HBO anunță zece noi episoade cu povestea familiei Targaryen din Urzeala Tronurilor

HBO a anunțat titlul noului serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor. House of the Dragon (n.r. – Casa Dragonului) va avea un sezon de zece episoade și va urmări evenimentele ce se desfășoară cu 300 de ani înainte de începutul acțiuni din Urzeala Tronurilor.

Urzeala Tronurilor spune o poveste medievală fantastică, care urmărește evenimentele mai multor familii de nobili în lupta pentru tronul de fier, serialul s-a încheiat cu sezonul opt. Noua serie va avea la bază cartea „Fire & Blood” (n.r. – Foc și Sânge) a autorului George R. R. Martin, care spune povestea familiei Targaryen.

Producția va fi condusă de Miguel Sapochnik, care va ocupa și rolul de co-creator, pe lângă cel de regizor al pilotului și al altor câteva episoade. Ca referință, Sapochnik s-a aflat în spatele unor episoade clasice din Urzeala Tronurilor, precum Battle of the Bastards (n.r. – Bătălia Bastarzilor).

Noul serial va putea fi urmărit pe HBO Max, un serviciu on-line de streaming care va fi lansat în luna mai 2020.

Sursa foto principal: foxtel.com.au

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    ”…serial de televiziune care continuă povestea serialului Urzeala Tronurilor…..și va urmări evenimentele ce se desfășoară cu 300 de ani înainte de începutul acțiuni din Urzeala Tronurilor…”.Cred ca intr-o viata anterioara ati fost revista Urzica,domnisoara Laicauf.

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact