Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Șoferul care a provocat un accident pe strada Călugăreni a fost reținut

Șoferul care a provocat un accident pe strada Călugăreni a fost reținut

Un bărbat de 32 de ani din Sibiu a fost prins de polițiștii sibieni în timp ce conducea un autoturism deși consumase băuturi alcoolice. S-a demarat cercetarea penală, iar sibianul a decis, câteva zile mai târziu, să celebreze acest aspect ieșind din nou beat cu mașina la plimbare, deși de această dată avea și permisul reținut. După ce a provocat și un accident, autoritățile au decis să îl rețină pentru 24 de ore, fiind prezentat astăzi Parchetului cu propunerea de a fi pus sub control judiciar.

Citește și VIDEO Șofer prins de două ori băut la volan. A doua oară a făcut și accident

Sibianul a fost reținut ieri de polițiștii rutieri, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier. Potrivit autorităților, bărbatul a fost prins prima dată pe 14 octombrie, conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i s-a întocmit dosar penal și i-a fost reținut permisul. A doua oară, pe 28 octombrie, în timp ce se deplasa pe str. Călugăreni a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în dreptul unui imobil. Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmare a acestor fapte, față de aceasta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore începând cu data de 31.10.2019, fiind introdus în arestul IPJ Sibiu, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările în acest dosar continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

qaz

Acum 4 ani

As fi de parere ca acei soferi care sunt depistati sub influenta bauturilor alcoolice/drogurilor sa piarda dreptul de a conduce vehicule (macar pentru 5-10 ani, de ex.). Comportamentul lor ne afecteaza pe toti ceilalti, in diverse forme.
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Interesant, dar multumim cam pentru nimic, din moment ce nu stim despre cine este vorba. Ar fi foarte interesant sa urmariti evolutia dosarului si sa ne dati si un nume; altfel o astfel de stire e apa de ploaie.
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

acestia ar trebui inchisi pe loc pentru cateva zile si apoi sa nu mai aiba drept de conducere cel putin 10 ani si sa fie executati pentru plata daunelor provocate daca au facut si accident. efectiv iti este frica sa mai mergi pe strada ca nu stii de unde iasa si apare unul din asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus