Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

VIDEO Klaus Iohannis a fost la slujba de comemorare a lui Corneliu Coposu, la Sibiu

VIDEO Klaus Iohannis a fost la slujba de comemorare a lui Corneliu Coposu, la Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat ieri, alături de prima doamnă, la comemorarea lui Corneliu Coposu, care a avut loc la Biserica Ursulinelor. Slujba a fost ocazionată de împlinirea a 24 de ani de când omul politic s-a stins din viață. 

Familia Iohannis a ajuns la comemorare după slujba de duminică dimineața de la biserica Romano-Catolică din Sibiu, la care prima doamnă participă atunci când se află la Sibiu. Președintele şi soția sa au mers pe jos o parte din drumul până la Ursuline, unde au fost întâmpinați la intrarea în biserică, iar Carmen Iohannis a primit flori de la preoți și urări de „La mulți ani". Cei doi au luat apoi parte la slujba de pomenire a lui Corneliu Coposu, care s-a stins în urmă cu 24 ani.

Moartea lui Corneliu Coposu, în noiembrie 1995, a generat un imens val de simpatie populară pentru forțele politice anticomuniste din România. Deși nu a beneficiat de funeralii naționale, la înmormântarea sa au participat sute de mii de oameni veniți din întreaga țară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

taranistul

Acum 4 ani

Da, doar e campanie electorala, nu? Ce stie dlui despre Coposu?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Sar ciorile vopsite de la pesedeu la greu. Ce obraz gros la ei auzi, acuma umbla cu nickname " tzaranistul " !! Bai sunteti de toata jena ba mucosilor!
Raspunde

taranistul

Acum 4 ani

Dar tu, cu al tau nickname? Ce esti?
Raspunde

Jinga Tache

Acum 4 ani

Respect FAMILIEI Iohannis pentru acest gest. Eu, l-am admirat și iubit pe Seniorul Corneliu Coposu. Un mare OM, un MARE Politician, de o moralitate și verticalitate inimaginabila. Odihna veșnică Corneliu Coposu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus