X
WhatsApp Image 2019-11-05 at 12.44.25 PM

Sportivii de la FC Hermannstadt au primit o parte din bani. Clubul are datorii de aproape 800.000 de lei

Președintele FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a vorbit astăzi despre datoriile pe care clubul le are față de jucători, dar și la stat. Mureșan spune că valoarea lor se ridică la 800.000 de lei, dintre care o sută de mii sunt către sportivi. 

După ce în ultimele zile s-a vehiculat inclusiv faptul că echipa ar fi scoasă la vânzare din cauza datoriilor foarte mari, președintele FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a susținut o conferință de presă în care a dezbătut mai multe subiecte. Acesta spune că primele salarii restante le-au fost plătite astăzi sportivilor clubului, urmând ca a doua tură să le fie oferită în curând.

„Faptul că trecem prin niște dificultăți financiare și s-au acumulat datorii, mai ales în rândul jucătorilor, sigur că au contribuit la o atmosferă mai proastă și rezultate sub așteptările pe care le-am avut. Echipa se desfășoară sub valoarea individuală a jucătorilor și acest lucru o să îl îmbunătățim începând de „ieri”. Faptul că am avut restanță de două salarii este adevărat, dar astăzi am plătit primele salarii restante și urmează să le plătim și a doua tranșă, astfel că vom ajunge la zi. Asta este problema care s-a rezolvat, pentru care am reușit să găsim resurse, pentru că jucătorii neplătiți sunt jucători nemulțumiți”, spune Mureșan.

Potrivit acestuia, clubul nu va fi sub nicio formă scos la vânzare, însă spune că datoriile sunt reale. Președintele FC Hermannstadt spune că valoarea datoriilor se ridică la 700-800.000 de lei, dintre care 600.000 sunt către Statul Român, iar restul către jucători și 10.000 de lei pe lună către societatea de transport care se ocupă de transportul jucătorilor încă din 2017 și căreia clubul i-a rămas restant.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Eu, sibianul

    Ar fi bine sa fie lei, dar Muresan a rostit tot timpul EURO! In alta ordine de idei, atat ati retinut si inteles voi din acea conferinta?!? Nu aveti si voi curiozitati referitoare la ce s-a spus despre publicitate, firma de transport, sau “bagatul batului prin gard”, spre exemplu?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact