X
Afis_Plakat Foto Nuss

Expoziție Fred Nuss la Casa Teutsch. Fotografii realizate de-a lungul a mai multor decenii

Expoziția fotografului Fred Nuss va fi vernisată la Casa Teutsch luni de la ora 17, în cadrul evenimentul conferențiarul părintele Constantin Necula va avea cuvântul introductiv. Expoziția va putea fi vizitată până în 20 decembrie.

„Tema liberă” este proiectul fotografului Fred Nuss, care va fi vernisat luni, 11 noiembrie de la ora 17 la Casa Teutsch. În sala de expoziții a Centrului de dialog și cultură „Friedrich-Teutsch“, de pe strada Mitropoliei nr. 30, fotograful Fred Nuss va prezenta o colecție inedită din vasta sa operă fotografică realizată în mai multe decenii.

După deschiderea expoziției, orarul de vizitare va fi zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 10 – 17, până la data de 20 decembrie. De asemenea, în perioada 7 ianuarie – 3 martie 2020 expoziția va fi redeschisă. Intrarea este liberă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Tica Lomnasean

    Se verniseaza sasalaii intre ei, cum sa nu iubesti acest minunat oras? O sa merg in fiecare zi ca sa inteleg cat mai mult din simbolistica acestui fotograf genial de expresiv! 😍😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact