Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

alterNativ – Carte, sănătate și terapii complementare

alterNativ – Carte, sănătate și terapii complementare

În perioada 8 -10 noiembrie 2019, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, va avea loc cea de-a III-a ediție a proiectului alterNativ – Târg de carte de sănătate și terapii complementare, eveniment co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Cu acest prilej, publicul va avea ocazia să ia parte la conferințe, demonstrații și prezentări susținute de medici, terapeuți și reprezentanți ai unor organizații care promovează terapiile complementare. În egală măsură, pe lângă spațiile destinate interacțiunii între participanții la târg și public, Biblioteca Județeană ASTRA propune publicului o expoziție de carte având ca temă medicina alternativă și dezvoltarea personală. Astfel, și de această dată, biblioteca vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să fie informați, punând la dispoziția acestora o serie de documente având ca subiect principal medicina alternativă.

Anul acesta, agenda alterNativ cuprinde conferințe, demonstrații și prezentări al căror scop este diseminarea unor informații utile referitoare la noile tendințe din medicina alternativă și terapiile complementare. Printre invitați se află: Vergiliu Cezar Popescu (osteopat), Nicolae Rădulescu (medic), Loredana Kaschovits, Christos Nikitas Poulis (CERS), Dorin Ilea (AGEAC), Mircea Negrea (Preventiv Revital Center), Cristian Cioranu (Centrul de Medicină Vibrațională).

Spațiile multifuncționale ale bibliotecii vor deveni locuri de întâlnire și interacțiune pentru publicul interesat și profesioniști din domenii diverse.

Toți cei interesați sunt așteptați de vineri până duminică, în intervalul orar 9:00 – 22:00, la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, str. George Barițiu, nr.7, Corp B, Foaier, et. 1 și 2.

***

Toate evenimentele și proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus