X
Scandia Food Project overview

FOTO-Scandia anunță o investiție de 30 mil. de euro într-un ansamblu rezidențial cu 600 de apartamente în Sibiu

Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, are intenția de a investi în Sibiu peste 30 de milioane de Euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidențial de amploare, desfășurat pe o suprafață de aproximativ 70.000 de metri pătrați.

Amplasat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia, la mai puțin de trei kilometri de Piața Mare din Sibiu, proiectul rezidențial va include 7 clădiri cu regim de înălțime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere și studio-uri, numeroase spații de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidențială și pentru cea comercială, parcuri și spații verzi, zone de joacă și de relaxare pentru copii, precum și o pistă pentru biciclete.

Am construit Scandia, una dintre cele mai apreciate mărci de succes din România, ce a devenit de-a lungul timpului un business complex. Dezvoltarea unui produs rezidențial de amploare în Sibiu, orașul nostru natal, a venit pe fondul evoluției pieței imobiliare precum și din dorința de a răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obținut anul acesta și suntem deschiși oricăror oportunități de asociere sau vânzare către potențiali parteneri specializați  pentru acest proiect de top”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.

Scandia Food Project_rendering

Sibiul reprezintă una dintre principalele piețe rezidențiale din România, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară SVN România, consultantul și agentul proiectului. Astfel, anual se livrează peste 2.000 de apartamente și case în oraș și împrejurimi, ultimii 12 ani aducând finalizarea a peste 17.000 de locuințe în Sibiu. Prețul apartamentelor în zona în care va fi construit ansamblul rezidențial dezvoltat de Scandia Food pornește de la 39.000 de euro + 5% TVA.

Dezvoltarea economică a Sibiului a dus la crearea unei cereri constante de locuințe. Concomitent, creșterea veniturilor s-a transpus și în dezvoltarea segmentului middle market, reprezentat de proiecte cu un amplasament în interiorul orașelor, cu suprafețe generoase și finisaje de calitate”, afirmă Ionuț Nicolescu, partener SVN România.

Scandia Food, lider pe piața conservelor din România, și-a extins operațiunile în anul 2018 prin achiziția unei noi fabrici de conserve de pește în Spania, urmărind în același timp creșterea organică atât în categoriile pe care le produce, cât și în cele pe care le comercializează.

Scandia Food Project_rendering 2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

18 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Oare ce conditii de trai putem astepta de la “cel mai mare producător de conserve din România”? Oare si locuintele vor semana cu ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine? S-ar potrivi cu urbanismul de Sibiu niste conditii de locuit asemanatoare cu conservele

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lu

  Str. Morilor nu e la 3 km de Centru. După randarea din imaginea principală, pare să fie pe Str. Frigoriferului, vis-a-vis de Premium/AS Fruct.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jacobus Hentmanisse

  Este in zona industriala de pe Frigoriferului, nu are vreo treaba cu Morilor, unde e fabrica veche.
  Ca sa inteleaga lumea prima poza, in stanga Str. Frigoriferului, dreapta jos (cu case) Str. Dreptatii, la nord, sus, este hala cu fostul Euromarket, intre hala si ansamblu liniile CF industrilale.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fds

  asta e proiect aprobat de primaria sibiu? doar 800 de locuri de parcare la 600 de apartamente?

  sa ne explice consensuala si neconflictuala Astrid cum face sa aprobe proiecte mari fara parcari suficiente? Si aici vorbim de cladiri de birouri pe Alba Iulia, Milea si D-vii si in cazul de fatza locuinte.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   S

   Dar câte vrei, 1500? Doua mașini pe apartament și încă 300 pt vizitatori la orice ora? E spațiu privat, mi se pare abuz să-l obligi pe dezvoltator sa facă mai mult de un loc de parcare pe apartament. Dacă toată lumea și-ar permite 5 mașini pe familie si ar mai și vrea sa și le cumpere pe toate, înseamnă că administrația e obligata sa le găsească loc de parcare tuturor? Trebuie sa existe o limita. Mi se pare normal și ecologic ca maximul sa fie de o masina/apartament. Mai mult de atât… Doar dacă vrea dezvoltatorul să-și facă ansamblul mai atractiv.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Le Tzigano!

    Ceea ce tu numesti abuz, in vestul civilizat al Europei, se numeste norma obligatorie in constructie si se pedepseste daca nu o respecti. La final vine inspectorul si numara apartamentele si locurile de parcare. Daca lipseste vre-unul, ai pus-o! Platesti de iti sar capacele….ce bine ar fi daca ne-am da cu parerea doar despre ce stim si nu asa la intamplare!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dreptate socială

  Jurnalism de calitate! Să lași toată lumea să își dea cu părerea pentru că nu ești capabil să explici simplu “Amplasat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia, situată pe strada Frigoriferului, la mai puțin de trei kilometri de Piața Mare din Sibiu…..”! Doamne în ce lume trăim!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact