Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibian urmărit de Poliție, în Blaj. A vrut să se ascundă în curtea unei firme

Sibian urmărit de Poliție, în Blaj. A vrut să se ascundă în curtea unei firme

Un sibian în vârstă de 39 de ani, prins băut la volan de polițiștii din Blaj, a încercat să scape fugind în curtea unei firme.

Evenimentul a avut loc în data de 06 noiembrie, în jurul orei 11:45. Poliţiştii rutieri din Blaj au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu.

Şoferul acestuia a ignorat semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat drumul, iar, în încercarea de a scăpa de control, a intrat în curtea unei instituţii.

”Poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunță reprezenanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă.
Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus