X
hermannstadt

FC Hermannstadt – Viitorul 1 la 1. Haideți acasă!

O săptămână plină de emoții, în care fotbaliștii au refuzat să iasă la antrenament din cauza salariilor restante, dar și la capătul căreia stadionul din Sibiu a primit gazon nou, s-a încheiat prost. Prost din perspectiva jocului arătat și a disponibilității la efort.

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se întoarce de la Tg. Mureș cu un punct și cu un gust amar: Egal în fața Viitorului Constanța cu scorul de 1 la 1 după un meci bun, cu trei penalty-uri și două eliminări.

Scorul a fost deschis de Achim, în minutul 14, iar pentru Hermannstadt a egalat Debeljuh, în minutul de prelungire al primei reprize. Sibienii au jucat bine și în repriza a doua, de multe ori creându-și ocazii de gol și înghesuind în propriul careu elevii lui Hagi.

Definitoriu pentru evoluția partidei a fost minutul 77, când arbitrul a inventat un penaty pe constănțeni, în urma protestelor Petrescu fiind eliminat, iar antrenorul Neagoe a fost trimis în tribune.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 14 puncte și se află pe locul 12 în campionat. Etapa următoare joacă în deplasare la Craiova, iar proximul meci acasă este programat la Sibiu, pe stadionul municipal, cu CFR Cluj.

Echipe:

Hermannstadt: Novo – Luchin, Viera, I. Stoica, Buşu – Dumitriu, Dâlbea, Offenbacher – Vodă, Debeljuh, Buzan

Viitorul: Căbuz – Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer – Ciobanu, Achim, Houri – Matei – Iancu, Ganea

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leicu

  Arbitrajul acestui individ, nu merita sa i amintesc numele, a fost penibil,jenant.Un furt pe față; golănie de ultima speță.
  Cu tot respectul pentru Hagi, Viitorul nu are nevoie de așa ajutor din partea cavalerilor în negru, avid în vedere ca nu au jucat nimic și au benefice de 2 penaltyuri inexistente plus eliminarea lui Petrisor, faza la care trebuia eliminat Ianca pentru simulare și al 2-lea galben.
  CC de arbitrii trebuie sa i-a măsuri fff dure pt ca e hoție ăsta.
  RUȘINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact