X
implant_dentar_dent-estet

Implantul dentar – soluția ideală pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Masterplan DE implantologie digitală pentru sibieni

Ce este implantul dentar și cine are nevoie de el

Descoperă cele mai sigure implanturi dentare – Dr. Cristian Csapo Martinescu, medic DENT ESTET

DENT ESTET oferă sibienilor un protocol de implantologie dentară

Ce este implantul dentar și cine are nevoie de el

Implantul dentar reprezintă singura soluție estetică și funcțională de a înlocui un dinte lipsă. Există numeroase opțiuni pe care pacienții le au atunci când vine vorba de tipuri de implanturi dentare care vin cu o garanție de la producător de la 5 ani la garanție pe viață.

Nu doar populația vârstnică este afectată de pierderea unuia sau a mai multor dinți, ci și adulții tineri (30-40 ani) se prezintă în cabinetul medicului stomatolog specializat în tratamente cu implant dentar cu această afecțiune de ordin funcțional, estetic și social. Pentru că da, lipsa dinților afectează încrederea și stima de sine, putând limita inclusiv interacțiunea socială.

Medici specialiști recomandă pacienților să aleagă un tratament cu implant dentar, luând în considerare experiența medicului, materialele de lucru, tipul de implant dentar și calitatea producătorului, clinica dentară și dotările existente (tehnologii utilizate în diagnostic care fac tratamentele predictibile etc.).

Iar dacă vorbim despre producători de implanturi dentare, există companii recunoscute la nivel mondial pentru calitatea superioară a implanturilor.

Descoperă cele mai sigure implanturi dentare – Dr. Cristian Csapo Martinescu, medic DENT ESTET

Alegerea unui implant dentar premium, de tip Straumann sau Nobel Biocare, aduce pacienților beneficii precum: siguranța unui implant cu zeci de studii și cercetări științifice, garanție pe viață oferită de producător, calitatea superioară a materialelor din care sunt realizate care protejează structura biologică a țesuturilor și accelerează vindecarea zonei asupra căreia s-a intervenit chirurgical. Datorită calității deosebite, aceste implanturi dentare premium accelerează procesul de stabilizare a implantului în os și permite vindecarea mult mai rapidă a zonei asupra cāreia s-a intervenit. De asemenea, alte beneficii pe care un implant dentar premium le oferā pacientilor sunt faptul cā permit încārcarea imediatā a implantului, adicā poate fi realizatā protezarea definitivā chiar dupā inserarea implantului, cât si incontestabilul beneficiu al redobândirii esteticii zâmbetului.

Solicitările pentru implanturile de tip premium au crescut în ultimii ani în România deoarece pacienții le aleg mai ales pentru faptul că oferă predictibilitate tratamentului (știu exact care va fi rezultatul final) și le oferă beneficiul timpului prin scurtarea duratei și etapelor de tratament.

„Există o generație nouă de implanturi dentare premium despre care putem spune că sunt soluția de tratament pe care orice pacient și orice medic dentist implantolog o aștepta. Beneficiile implanturilor dentare premium ne oferă posibilitatea de a-i oferi pacientului un tratament mai blând, de multe ori evitând proceduri precum augmentarea osoasă. Și întorcându-ne la pacient, un tratament non-invaziv și mai scurt este mai puțin traumatizant, mai confortabil, mai rapid și mai eficient ca investiție financiară”, ne spune dr. Cristian Csapo Martinescu, medic specialist Implantologie și Estetică dentară în cadrul grupului de clinici dentare DENT ESTET.

Cum menținem pe termen lung rezultatele tratamentului cu implant dentar

Profilaxia periodică este importantă indiferent de tipul de tratament realizat. Alături de consultul periodic, o dată la 6 luni sau chiar la 3 luni (în funcție de recomandările medicului stomatolog coordonator), profilaxia dentară face parte din prevenția dentarā. Orice persoană, indiferent dacă are sau nu probleme cu dinții, este recomandat să vină la consultul periodic și la ședințele de profilaxie de 2 ori pe an pentru a-și menține starea dentară optimă pe termen lung. Desigur, aceste acțiuni sunt întărite de respectarea unei igiene orale optime și acasă, prin periaj dimineața și seara, executat cu mișcări corecte, minim 2 minute pentru fiecare periaj.

DENT ESTET oferă sibienilor un protocol de implantologie dentară

Ce este Masterplanul DE Implantologie Digitală și ce beneficii oferă pacienților

Masterplanul DE Implantologie Digitală reprezintă un serviciu de implantologie dentară unic în România ce oferă pacienților acces imediat la un pachet de servicii premium în tratamentul cu implant dentar:

 • Tehnologii digitale de ultimă generație
 • Implanturi dentare premium de la producători cu renume mondial, validate de zeci de studii și cercetări științifice
 • Abordare integrată și multidisciplinară a cazului
 • Echipă de medici implantologi supraspecializați
 • Intervenții chirurgicale ghidate digital, fără eșec
 • Rezultate funcționale și imediate cu un grad estetic deosebit

Mai puțin timp petrecut la stomatolog

Pentru că timpul este una dintre resursele limitate ale pacienților, Masterplanul de Implantologie Digitală creat de DENT ESTET asigură acces imediat, în aceeași clinică, la toate serviciile medicale de investigație, diagnostic (centru de radiologie digitală) și tratament necesare. Acest lucru se traduce în timpi mici de așteptare, scurtarea etapelor de tratament și un flux de comunicare precis și corect între echipa medicală și pacient.

Diagnostic corect, abordare personalizată

Pacienții acordă o atenție tot mai mare alegerii medicului și al echipei cărora le încredințează sănătatea dentară, se informează despre materiale și tehnologii de elită în domeniul și nu pierde nicio clipă din vedere implicațiile pe termen lung și rezultatul pe care și-l dorește să-l obțină. De aceea, evoluția stomatologiei moderne s-a făcut într-o direcție firească ce vine ca un răspuns la nevoile pacientului – stomatologia digitală. Noile tehnici medicale și tehnologii digitale ne permit:

 • Un diagnostic corect imediat
 • Reducerea disconfortului în cabinet
 • Intervenții cu grad de invazivitate redus la minim
 • Tratamente pedictibile

Au mai rămas doar 11 zile pentru a accesa cel mai complex protocol de implantologie digitală și de a beneficia de un voucher cadou cu până la 180 euro reducere la implantul dentar. În plus, vă oferim un extra beneficiu de 30% reducere la tratamentele de canal. Descoperiți toate cadourile pe implantologie-digitala.dentestet.ro

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact