Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Întâlnire între doi sibieni în Parlamentul European: Am discutat și despre baschet

Întâlnire între doi sibieni în Parlamentul European: Am discutat și despre baschet

Europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță a avut joi după-masă o întâlnire cu noua șefă a Parchetului European, Laura Codruța Kövesi.

”Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine.

A fost ziua în care am simțit că pot fi util unei lupte importante pe care o femeie excepțională, venită din același oraș ca mine, a dus-o ani întregi în România și o va aduce de la anul în Europa.

Am fost onorat să discut cu Laura Codruța Kövesi ajutorul pe care i-l putem aduce, în special din poziția pe care o ocupăm în comisia de bugete a PE.

EPPO, Parchetul European pe care Laura îl conduce, are nevoie de resurse reale așa încât munca lui să poată fi eficientă.

Îi urez succes și aștept să lucrăm cât mai aproape împreună.

PS am discutat și despre baschet, un sport pe care îl iubim amândoi și despre echipele noastre din tinerețe, Mediașul și Sibiul”, a scris pe pagina personală de facebook europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus