X
mascati exercitiu politie (54)

Sibian reținut la Șelimbăr, după ce a făcut înșelăciuni cu carduri, în Spania

Un bărbat de 33 de ani din Șelimbăr a fost reținut de polițiștii sibieni, după ce autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare pe numele lui. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu, bărbatul este acuzat că a făcut înșelăciuni cu carduri.  

Sibianul a fost reținut ieri. În urma colaborării cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov, polițiștii sibieni au identificat și prins bărbatul în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Șelimbăr, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru fapte penale săvârșite pe teritoriul acestui stat, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Sibianul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia în vederea recunoașterii mandatului de arestare, iar instanța a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact