X
alegeri presedinte (1)

Prezență: Sibiul scade ritmul. Sub alegerile de acum 5 ani

La ora 16, prezența la votul pentru alegerile prezidențiale în județul Sibiu era de 37,61%. Au votat 142.648 de sibieni din cei 379.225 înscriși pe listele electorale. În urmă cu cinci ani, în județul Sibiu au votat 38,96% până la ora 16.

La ora 16, cea mai mare prezență la urne, la nivel național, a fost înregistrată în județele Ilfov, Cluj, Brașov, Sibiu și Argeș. La polul opus, județele codașe sunt Covasna, Satu Mare, Vaslui, Ialomița și Harghita. Până la această oră, la scrutinul pentru alegerea președintelui, a fost înregistrată o prezență la vot mai mică decât cea de la alegerile prezidențiale din 2014, 33,45 acum, față de 35,10 la sută în urmă cu cinci ani, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Totalul prezentat aici nu ține însă cont de voturile din diaspora, unde se estimează că vor vota 500.000 de români. Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că, în total, 18.217.156 de alegători sunt înscriși pe listele electorale permanente și pot vota la alegerile prezidențiale 2019.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact