X
alegeri europarlamentare referendum buletin de vot urna (7)

Record național: Prezență de peste 400% la Păltiniș

Dacă județul Sibiu este fruntaș la vot, sibienii mergând la urne în număr mare, stațiunea Păltiniș doboară orice record și înregistrează o prezență uriașă.
Participarea la vot, la ora transmiterii știrii, în stațiunea Păltiniș, jud. Sibiu, este de 411%, 108 persoane votând pe liste suplimentare. Prezență masivă a turiștilor este și în Băile Felix, jud. Bihor, relatează Mediafax.
Potrivit datelor BEC, în Băile Felix au votat 1.210 persoane, reprezentând 251%.

Participare de peste 100% este înregistrată și în stațiunile Sinaia și Cheia, de pe Valea Prahovei.

Biroul Electoral Central anunță că prezența la vot, în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, pentru ora 16.00, este de 33,4%, comparativ cu primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014, când prezența, la ora 16.00, era de 35,1%.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Voi va dati seama ca astia 400% care s-au dus la Paltinis , nu au mers acolo ca sa voteze ? E frumos afara , a fost cald si soare si s-au dus la plimbare … iar intre pauza dintre 2 mici si o bere au zis sa mearga sa puna si ei o stampila pe buletinul de vot :) Foarte frumos :) Romani adevarati .. sper ca unii dintre mintile stralucite care citesc aceasta publicatie , inteleg aluzia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact