Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bărbat călcat de tren. A fost găsit în zona căii ferate din cartierul Ștrand

Bărbat călcat de tren. A fost găsit în zona căii ferate din cartierul Ștrand

Un sibian de 32 de ani a fost găsit fără suflare, vineri dimineața, în zona căii ferate din cartierul Ștrand, pe magistrala 200. Cazul a fost semnalat de un șef de stație, concluzia autorităților deplasate la fața locului fiind că bărbatul a fost călcat de tren.

Din primele cercetări efectuate, se pare că decesul ar fi survenit în urma unui accident feroviar, leziunile suferite de bărbat fiind incompatibile cu viața. Este vorba despre un sibian în vârstă de 32 de ani, al cărui trup a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea realizării necropsiei, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Surse neoficiale spun că e posibil ca bărbatul să se fi sinucis.

Până în prezent, nu se cunoaște garnitura de tren implicată. În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care a survenit decesul acestei persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Shadow

Acum 4 ani

Avem la Sibiu linie dubla electrificată? De când? De ce nu puneți poze cu TGV-ul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus