X
eMAG-showroom-Sibiu

eMAG inaugurează un nou showroom la Sibiu

eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, în incinta Promenada Mall, pe 14 noiembrie, cu doar o zi înainte de Black Friday.

În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului.

„Am deschis acest nou showroom cu gândul la clienții noștri, care acum ne pot găsi și mai ușor. Echipa de consultanți este pregătită să ofere detalii și recomandări pentru o gamă variată de produse și credem că showroom-ul va deveni o ancoră pentru centrul comercial”, a spus Silviu Gugui, director retail eMAG.

În ziua de Black Friday, pe 15 noiembrie, clienții vor beneficia de o serie de oferte în noul showroom.

Showroom-ul eMAG de la Sibiu este primul care se aliniază noii identități vizuale lansată la începutul lunii octombrie, care este susținută de un nou logo, mai proaspăt și mai actual, în care ideea de libertate este redată de culorile în gradient ce permit o multitudine de combinații din punct de vedere grafic.

eMAG este în acest moment prezent cu 15 showroom-uri în marile orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Oradea. În zona Sibiului mai există unul în Șelimbăr, însă acesta urmează să fie închis în perioada următoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorian

  “mai există unul în Șelimbăr, însă acesta urmează să fie închis în perioada următoare.”

  Inchis temporar sau definitiv? E foarte util ca punct de ridicare comenzi, ca showroom insa nu are cea mai fericita locatie.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  costica

  ce este aia şourum? depozit? am intrat la şelimbăr şi m-am interesat de un aspirator robot, voiam sa-l vad la lucru, ce zgomot produce, peste ce obstacole trece… (în ciuda forumurilor)… şourum-istul de serviciu după ce mi-a spus că îl are în spate împachetat, după câteva alte întrebări, plictisit, a trecut la alt client ostentativ, oare cum este “dresat” de şefii lui în relaţia cu clienţii?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io

  La ce nebunie va fi in zona Balea – spital – gara, odata cu deschiderea noului magazin universal de carpe, cred ca unii clienti emag isi vor putea ridica comenzile din noul showroom pe la mijlocul lui ianuarie. Pana atunci, romanii sunt pregatiti sa ia cu asalt magazinele de acolo – si-au facut credite bancare, si-au luat zile libere, si-au facut plinul de benzina/motorina pentru a nu goli rezervorul in timp ce stau 5 ore in trafic ca sa prinda un loc in parcare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact