Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Tânăr jefuit pe stradă, la Chirpăr. Hoțul l-a atacat cu spray lacrimogen

Tânăr jefuit pe stradă, la Chirpăr. Hoțul l-a atacat cu spray lacrimogen

Un tânăr de 19 ani a fost atacat în urmă cu câteva zile, în Chirpăr, de un bărbat care s-a apropiat de el sub pretextul că are nevoie de un foc să-și aprindă o țigară. Agresorul i-a furat telefonul și a fugit.

Potrivit polițiștilor sibieni, incidentul s-a petrecut pe 7 noiembrie, în jurul orei 23, în localitatea Chirpăr. Bărbatul s-ar fi apropiat de victimă sub pretextul că dorește un foc pentru a-și aprinde o țigară, după care i-ar fi aplicat tânărului un jet de spray iritant – lacrimogen, i-ar fi smuls telefonul din mână și l-ar fi lovit în zona picioarelor, părăsind apoi zona, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Două zile mai târziu, autoritățile l-au identificat pe agresor. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din Marpod, pe care polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar Judecătoria Agnita a aplicat față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus