X
alegeri barna (38)

Dan Barna și-a depus mandatul de președinte. Așteaptă votul colegilor din USR

Președintele USR, Dan Barna, și-a înaintat demisia de onoare în cadrul USR, cerând o consultare generală în cadrul partidului pentru a primi sau nu un vot de încredere. Barna a transmis membrilor USR un mesaj în care le cere să dea un vot pentru el – dacă să rămână sau nu președinte al partidului. „Această consultare e cu demisia mea pe masă”, a spus Barna. ”Asumare pentru mine e să revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Am decis să cer o confirmare a încrederii membrilor în perioada imediat următoare. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR. Această consultare e cu demisia mea pe masă. Vom decide împreună, ca întotdeauna, ca un partid democratic dacă și cum mergem mai departe”, a anunțat Dan Barna, conform Digi24.

Într-o ședință a Consiliului Politic, care a avut loc în noaptea de luni spre marți, mai mulți lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna să își asume eșecul de la alegerile prezidențiale, atât el cât și echipa de campanie, și să demisioneze din funcție. Președintele USR vrea să ceară un vot intern, online, în care să decidă membrii partidului dacă îl mai vor sau nu în funcție, chiar dacă i s-a reproșat acest „tertip” pe care l-a făcut și Liviu Dragnea, au declarat surse din partid pentru Digi24.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   Pentru cei care dau voturi negative, tin sa va precizez ca nu este nici urma de ironie in afirmatia de mai sus. E purul adevar. Eu urmaream activitatea din Asociația Salvați Bucureștiul inainte ca multi dintre voi sa stie ce e aia. In adancul sufletului speram ca vom putea face ceva similar si pentru Sibiu. Il urmaresc pe Nicusor Dan din acea perioada si am fost foarte fericit cand am auzit ca se va infiinta USR. Atunci am fost in sfarsit la vot cu speranta. Insa nu a durat mult. Gruparea lui Ghinea-Barna-Drula-etc mi-au daramat orice speranta si au dus partidul unde este azi. Sincer cred ca daca nu ar fi existat puci-ul acum am fi asistat fie la o victorie din primul tur pentru Iohannis, fie la un duel intre Iohannis si candidatul USR. Dar speranta moare ultima.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   totusi prima reactie a fost similara cu a lui Dragnea, de a nu depune demisia. In plus nu pot sa uit felul in care a pus mana pe functia de presedinte. Deci nu m-as grabi sa il laud in felul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact