X
incendiu magura3

Pădurea de la Măgura arde iar. Incendiul se manifestă pe 1000 metri pătrați

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu intervin din nou pentru stingerea unui incendiu izbucnit în pădurea Măgura.

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la litera pădurii în zona Valea Morii vf. Măgura, care se manifestă pe aproximativ 1000 metri pătrați, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului, în sprijinul pompierilor au intervenit și reprezentanți ai Ocolului Silvic „Valea Sadului” Cisnădie, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cisnădie precum și reprezentanți SVSU Sadu.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru stingere, arată sursa citată.

incendiu magura2 incendiu magura1

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    2cents

    Incredibil! A 3-a oara in interval de cateva saptamani. Zici ca la noi sunt temperaturi si secete dinalea de California sau Spania!
    Pompierii nu pot face si o investigatie serioasa ca sa identifice zonele din care porneste focul? Politia nimic? Ce e cu tara asta? Orice cretin poate sa ne incendieze de cate ori vrea el fara sa pateasca nimic?

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact