Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Cod galben de vânt în județul Sibiu. Ar putea fi prelungit

Cod galben de vânt în județul Sibiu. Ar putea fi prelungit

Centrul Național de Prognoză Meteo a anunțat cod galben în județul Sibiu pentru intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 60 – 70 de kilometri pe oră. Avertizarea rămâne valabilă până la ora 15:00, dar s-ar putea prelungi până la noapte. De asemenea, în zona montană la peste 1.800 de metri altitudine este anunțat un cod portocaliu de vânt.

Specialiștii au anunțat o avertizare de cod galben miercuri, 13 noiembrie, la ora 8 în județul Sibiu. În municipiul Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Racovița, Turnu Roșu, Sadu și Boița intensificările vântului vor atinge la rafală 60 -70 de kilometri pe oră. Avertismentul rămâne valabil până la ora 15, dar reprezentații instituției au anunțat că ar putea fi prelungit.

„În principiu, atenționarea este valabilă până la ora 15, dar o să prelungim până la noapte avertismentul, iar vântul va rămâne la aceeași intensitate. Mâine în județul Sibiu vântul se va mai domoli”, spune reprezentatul Centrului Național de Prognoză Meteo.

În județul Sibiu, în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine, meteorologii au anunțat cod portocaliu valabil până la ora 18. În special la peste 2.000 de metri vântul este puternic cu viteze ce pot atinge la rafală 120 – 140 de kilometri pe oră. „La munte avertismentul va fi prelungit până la noapte, dar este posibil să rămână valabil și mâine”, adaugă reprezentatul Centrului Național de Prognoză Meteo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus