X
viorica-dancila-20181003_EP-076726A_DLL_026_RESIZED_L

Dăncilă îl acuză pe Iohannis de încălcarea Constituției. Promite că va vorbi în engleză într-o lună

Candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat în această seară că președintele Klaus Iohannis a încălcat Constituția și îl acuză de extremism. ”Multe lucruri din MCV nu se referă doar la aspecte guvernamentale. Dacă vă uitați în MCV, spune că premierul României a avut un comportament adecvat. A lua decizii la mai multe puncte din MCV, înseamnă că trebuia să intervin în justiție. Am promis că nu voi interveni în justiție. Anumite puncte din MCV sunt puncte pe care trebuie sa le rezolve magistrații, nu premierul sau președintele. Președintele României a cerut schimbarea șefului DIICOT, Desființarea Secției speciale. Candidatul Iohannis are o dublă măsură. Președintele a încălcat Constituția, președintele unei țări nu iese să ceară desființarea unui partid politic. Este o atitudine extremistă, un discurs extremist”, a declarat Viorica Dăncilă.

Iohannis în stratosferă

Fostul premier  a declarat după conferința lui Klaus Iohannis, că șeful statului se crede „în stratosferă”. „În 2014, Klaus Iohannis ne spunea textual că o dezbatere între contracandidații din turul 2 al alegerilor prezidențiale este absolut necesară și așteptată de toți românii. Se pare că multe s-au întâmplat în acești 5 ani de mandat cu principiile și convingerile dumnealui dacă acum, la aceste alegeri, ne spune practic în față că românii nu mai merită o astfel de dezbatere. Urmând această logică, ne putem aștepta ca președintele să ne spună curând că românii nu mai merită nici să își exprime prin vot opțiunea politică dacă aceasta nu e PNL! Asta e democrația lui Iohannis! (…) Domnul Iohannis fie se vede undeva în stratosferă, stăpân peste o Românie în care există doar PNL și votanții PNL, deasupra tuturor cetățenilor acestei țări și a votului exprimat de ei, deasupra celorlalți candidați și a viziunii lor, deasupra principiilor democrației și – așa cum deja știm – deasupra Constituției, fie se teme de o confruntare directă cu mine. Este o dilemă. Sperăm să o lămurească domnul președinte curând”, a declarat Dăncilă.

”Într-o luna de zile o să ies în primul discurs în limba engleză”

Legat de faptul că nu știe limbi străine, Dăncilă a explicat că înțelege engleza și că nu o vorbește de frică să nu greșească. Dar spune că într-o lună va susține un discurs în limba engleză. ”Am văzut că a apărut în spațiul public… aproape toți președinții de stat vorbesc în limba lor, sunt anumite lucruri care nu pot fi interpretate. Am tot respectul pentru cei care vorbesc engleza, franceza, germana. Dar mulți au vorbit în engleză împotriva României, am să vă dau exemplu discursurile din Parlamentul European, când a fost depusă rezoluția în limba engleză. (…) Într-o luna de zile o să ies în primul discurs în limba engleză, să lămurim și lucrul acesta”, a mai spus Dăncilă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

27 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Mda, sa ajungi sa vorbesti doar despre psd si sa iti faci unic tel din a distruge acel partid este o chestie penibila.
  Dar si faza cu engleza e la fel de tare

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  P.S : intr-o luna vei fi la lada de gunoi aruncata de tovarasii tai din partid , asa ca n-are rost sa te chinui sa mai inveti engleza la varsta asta!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ddd

  Nu vorbeste coerent limba romana, desi a avut o viata la dispozitie pentru a o invata, dar vrea sa ne convinga ca intr-o luna isi va insusi una noua.E de-a dreptul penibila domnita!!!Daca si asta ajunge presedinte inseamna ca suntem un popor de ……..

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Viorica vasilica impreuna cu marionetele lui dragnea,traiesc intr-o lume paralela ,care nu are nici o legatura cu realitatea.Sper ca nu va stabili un record mondial pentru care va fi invidiata de toata lumea si sa invete limba engleza intr-o luna(ar putea incerca sa invete in somn dar atunci cum ar mai putea participa la turul 2 ?)

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  realistul

  Dna draga, nu va prindeti mintea cu sasu! Engleza e bine s-o vorbiti, dar nu ca sa-i demonstrati ceva dlui presedinte. Oricum nu pricepe sau nu vrea sa priceapa. O tine pe-a lui. O va tine înca 5 ani, apoi am scapat cu de el. Sa-l vedem ambasador pe undeva, sa se poata plimba si juca tenis tot timpul. Fiti realista si nu raspundeti la provocari de 2 bani!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianca

  Vei invata engleza cand invat eu chineza. Nu te duce capul la asa ceva. L-ai facut pe dl. Johannis communist cane el in perioada aceea era inca copil, desteapt-o gandeste putin ca de aia ai asa zisul cap pe umeri. Ai debitat aseara numai minciuni. Pleaca odata si ia-l si pe Trif cu tine.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  realistul

  Felul in care te exprimi dovedeste nivelul la care te afli! N-as vrea sa cred ca toti votantii dlui Johannis sunt la nivelul tau. In locul dlui mi-ar fi jena sa am un asemenea electorat. Dupa ceea ce scrii esti cu mult sub nivelul Vioricai Dancila. Ce scoala ai? Cumva, scoala vietii la seral? Vai de capul tau!
  P.S. Si nu se stie niciodata cine pleaca primul la odihna. Stii vorba aceea> Venim te rand si plecam pe sarite… Sa-ti fie rusine1 (asta daca stie ce e aceea rusine!)

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Oare de ce nu se modereaza asemenea postari? Mie mi-ati cenzurat m unele comentarii si nici macar nu foloseam expresii ca dragalasul de Cris. Sa-ti fie rusine, mai looooozeeeereee! Sper ca nu o sa ma cenzurati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact