Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibiu Magic Show. Moș Nicolae aduce magicieni, clovni și dinozauri la Teatrul Gong

Sibiu Magic Show. Moș Nicolae aduce magicieni, clovni și dinozauri la Teatrul Gong

Sibiu Magic Show își deschide cortina în acest an, în ajun de Moș Nicolae, cu două spectacole ce aduc în dar bucuria zâmbetelor. Festivalul reunește în perioada 5 – 8 decembrie, în premieră, națională artiști din Belgia, Italia, România, Spania și Suedia.

Cel mai îndrăgit magician al orașului revine pentru al doisprezecelea an consecutiv la Sibiu, într-un spectacol incendiar, ce forțează limitele imaginației. Pentru ediția din această iarnă, Magicianul Christianis ne propune o călătorie fantastică cu Mașina Timpului, pentru a readuce dinozaurii la viață. Noul concept al spectacolului „Misterele Magiei” include și o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții enigmatice. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. „Misterele Magiei” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 10:00 și 19:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

magic show teatrul gong (2)

Michaël Gueulette sau „Gromic”, așa cum e cunoscut în toată lumea, vine pentru prima dată în România, cu un spectacol înduioșător, inspirat din lumea magicienilor și a clovnilor. Gromic e un belgian ce trăiește în Spania și, deși, vorbește șase limbi străine, alege să își prezinte spectacolele fără cuvinte. „O imagine valorează cât o mie de cuvinte. Asta înseamnă că pot comunica cu un grup de oameni dintre cei mai diverși și să trec peste bariera vârstei și a limbajului, doar prin forța gestului. Lucrând fără cuvinte, îmi permite să mă conectez direct la fibra imaginației fiecărui spectator în parte.”, a declarat tânărul artist.

Spectacolul pregătit pentru Sibiu are ca inspirație tandrețea râsetelor și propune o incursiune hilară și emoționantă  în lumea copilăriei. „The Gromic Show” va avea două reprezentații joi, 5 decembrie, de la orele 12:00 și 18:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

magic show teatrul gong (3)

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ținută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, prezintă o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, dar și elemente de circ și cabaret.

Programul complet al festivalului și biletele vor fi disponibile din 18 noiembrie. Sibiu Magic Show este un eveniment finanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sibiu.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei, tarif unic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus