X
armata soldati poligon trageri exercitiu militar (21)

AFT anunță noi exerciții cu aruncătoare de grenade în Poligonul din Poplaca

Dacă auziți bubuituri în această după amiază și în această seară, nu vă alarmați, studenții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu fac noi exerciții cu aruncătoarele de grenade în Poligonul din Poplaca.

„Joi, 14 noiembrie, efective din cadrul Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu vor executa, în intervalul orar 15:00-20:00, trageri cu aruncătorul de grenade AG-7 în poligonul automatizat Poplaca”, a anunțat lt.col. Daniel Dorobanţu, șef birou Secretariat, Registratura, Informare și Relații Publice din partea AFT Sibiu.

Un exercițiu similar a avut loc în această vară, în luna iulie, sunetele putând fi auzite în ami multe cartiere ale Sibiului. Au existat atunci și localnici care s-au speriat de ele sau au spus că nu au putut să doarmă.

Reprezentanții AFT au explicat atunci că astfel de exerciții sunt incluse în pregătirea studenților și sunt absolut necesare pentru dezvoltarea lor militară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact