X
deschidere promenada mall (26)

Pentru ce au venit sibienii la deschiderea Promenada Mall. „Să vedem minunea care s-a produs aici”

Câteva mii de sibieni au stat azi-dimineață fie cu fețele lipite de ușile de la intrarea în Promenada Mall, fie lipiți unii de alții. Ca într-o conservă de sardine, oamenii s-au înghesuit unii în alții cu câteva zeci de minute înainte ca mall-ul să se deschidă oficial, ca să fie siguri că intră primii. Câteva doamne de vârsta a treia, unele chiar sprijinite în baston, povesteau vesele în primul rând, așteptând să vadă „minunea care s-a produs aici”.

O mare parte din cei care au venit azi la deschiderea primului mall al Sibiului sunt persoane de o vârstă înaintată. Sprijinite în baston sau unele de altele, doamnele de vârsta a treia au ajuns cu vreo două ore înainte de marele eveniment și au așteptat răbdătoare pe terasa de la cafeneaua Starbucks, după care au avansat hotărâte spre ușile de la intrarea principală.

„Așteptăm să vedem și noi minunea asta, acest magazin, ce ne oferă, ce găsim aici”, spune Tanța, aprobată din spate de prietena ei, însă atunci când o întreb dacă crede că va găsi ceva ieșit din comun spune că nu, dar nu-și pierde sclipirea din privire.

deschidere promenada mall (25)

„Vă rugăm faceți un culoar!”, „Stați, doamnă, că intrați imediat. Dați-vă puțin mai în spate, vă rog” și „Trimiteți mai mulți oameni” sunt cuvintele pe care le-am auzit constant în ultimele 20 de minute înainte de marea deschidere, din gura paznicului. Și nu degeaba. Entuziasmul scurgerii timpului îi făcea pe primii clienți ai mall-ului să devină tot mai agitați și să avanseze, cu pași microscopici dar siguri, spre interior. Cu toate că la ușă stăteau doi bărbați în uniformă, destul de bine făcuți încât să facă față unui număr mare de oameni, până și ei erau la răstimpuri puțin depășiți de situație.

„N-am ajuns de mult. De pe la 9, 9 și ceva. Suntem încântate, bineînțeles, să începem cumpărăturile. Nu am făcut chiar o hartă a magazinelor, dar știm în mare cam unde vrem să mergem. Primul pe listă e HM (n.r. primii 100 de clienți au primit azi un voucher)”, spune Valentina. Tânăra și prietena ei erau foarte aproape de intrare, așa că probabil au reușit să-și vadă visul împlinit și au prins loc în față și la deschiderea magazinului de haine.

deschidere promenada mall (33)

„Am venit de pe la 8 și ceva. Am stat aici, la intrare, să nu mă înghesuie, că sunt operată. Nu vreau să cumpăr ceva neapărat, dar dacă găsesc ceva de care am trebuință, ceva frumos, preț bun, o să-mi cumpăr. Am cam 2.000 de lei de cheltuială. Mai pe seară poate mergem și la film”, spune doamna Cecilia, iar în tot acest timp un paznic devenit deja recalcitrant se ceartă cu un bărbat care încearcă să ajungă cât mai în față. „Nu mai împinge, domne, stai liniștit, că în cinci minute se deschide. Nu vă mai îmbulziți”, strigă acesta, fără prea mult succes.

La ora 10 fix, ușile s-au deschis larg dar, se pare, nu destul pentru puhoiul de oameni care au luat cu asalt holul principal al mall-ului și magazinele din jur. Poate o să credeți că exagerez dacă spun că s-au călcat în picioare, dar câteva urme pe proprii adidași îmi stau mărturie.

deschidere promenada mall (38) deschidere promenada mall (37) deschidere promenada mall (35) deschidere promenada mall (34) deschidere promenada mall (31) deschidere promenada mall (30) deschidere promenada mall (29) deschidere promenada mall (28) deschidere promenada mall (42)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetatean sibian

  Mare e gradina lui Dumnezeu si multi…nu mai sar gardul…merg la Mall. Cica e criza dar se pare ca o d na are de cheltuiala 2000 lei. Rau cu PSD ul

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pelerinul

  Cei din vest au Prislopul lui Arsenie Boca,moldovenii au Iasul Sfintei Parascheva,noi sa nu avem nimic?Iaca-ta ca a aparut Promenada Mall Sibiu!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sm

  Sa mai zica cineva ca sunt mici pensiile in Romania. Cred ca trebuie revizuita si gratuitatea pe mijloacele de transport in comun.Au n-au treaba se plimba peste tot ca daca tot e gratis, iarna mai este si cald si uite asa trece ziua…..

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact